Redactie brand 0 reactie(s) zo 30 april 2023, 19:47

Brand in Shell Car Wash aan de Lange Amerikaweg door technisch mankement

Laatst bijgewerkt: zondag 19:47 uur
APELDOORN – Bij het Shell tankstation aan de Lange Amerikaweg in Apeldoorn zuid is zondagavond brand uitgebroken in een technische unit van de wasboxen. Niemand raakte bij de brand gewond.

De brand werd rond 19.00 uur ontdekt door voorbijgangers die bezig waren met het afspuiten van hun auto. Toen zij een brandlucht roken en gingen kijken, zagen zij dat er brand uit was gebroken in een technische ruimte. Hierop hebben zij een eerste bluspoging gedaan en de brandweer ingeschakeld.

De brandweer was snel ter plaatse. Zij moesten de deur van de technische ruimte open breken. Toen de deur eenmaal open was, kwam er veel rook vrij.

De oorzaak van de brand is een technisch mankement. De wasboxen zullen buiten bedrijf worden gezet totdat er een monteur is langs geweest. De technische ruimte heeft veel rook/brandschade opgelopen.

Deel dit artikel

Locatie

112 Melding

19:15:57 30-04-23 P 1 BON-101 BR gebouw Shell Lange Amerikaweg Apeldoorn 063231 Brandweer Apeldoorn (de Maten) (Bevelvoerder)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.