Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) do 13 mei 2021, 20:56

Brandweer Apeldoorn redt kitten onder motorkap vandaan

Laatst bijgewerkt: maandag 17:22 uur

APELDOORN – De Apeldoornse brandweerlieden zijn donderdagavond uitgerukt voor een wel heel opmerkelijke melding, de brandweer moest namelijk een kitten uit een auto bevrijden. De auto stond geparkeerd aan de Rembrandtlaan in Apeldoorn.

Rond 18.45 uur werd de brandweer door eigenaresse Charlotte gebeld, haar 6 maanden oude kitten Mowgli was bij de overbuur vrouw onder de motorkap van de auto gekropen en kon er niet meer zelfstandig uit. De kitten zat er vanaf 17.00 uur ongeveer in en werd na zo’n twee uur bevrijd door de Apeldoornse brandweermannen.

De brandweerlieden hebben de gril van de auto verwijderd waarna de kitten snel kon worden bevrijd uit zijn benarde positie. De kitten werd direct aan zijn eigenaresse overhandigd die haar geluk niet op kon, zij is namelijk erg gehecht aan haar kitten en laat hem dan ook niet meer naar buiten. Dat deed ze al niet maar haar kitten was via het raam naar buiten gesprongen. “Nu zit ie weer veilig binnen en is druk aan het drinken, vertelt Charlotte.”

Ze is blij dat de brandweermannen er snel waren. Ze gaat zodadelijk haar kitten lekker wassen want die was aardig vies geworden door de actie.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.