Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) wo 17 februari 2021, 16:26

Brandweer duikers zoeken vermiste hond in water Oosterbos Barneveld

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:25 uur

BARNEVELD – Woensdagochtend 17 februari is de brandweer samen met medewerkers van de dierenambulance op zoek gegaan naar een hond in het water van het Oosterbos in Barneveld.

Vrijwilligers van HondenZoekgroep Gelderse Vallei (HZGV) hadden eerder met een speurhond rond de vijver gezocht, waarbij de speurhond bij een wak was aangeslagen. Een tweede aanwijzing waren camerabeelden, waarop mogelijk een halsband te zien was. De brandweer heeft een duikteam opgeroepen om ook onder water te zoeken. Na flink wat zoekslagen is het zoeken gestaakt.

Het gaat om de hond Bobbi die maandag 15 februari na een wandeling in het Oosterbos spoorloos verdween. Het is een boulabteefje van 3 jaar oud. Mocht iemand haar aantreffen, laat het weten via telefoonnummer 06-51833780.

Update

Bobbi is gevonden, helaas is ze verdronken. Mensen van Honden Zoekhulp Gelderse Vallei ( HZGV ) en een team van Public Safety Diving hebben het vennetje in het Oosterbos grondig doorzocht en Bobbi uiteindelijk gevonden. Ook al hebbben we Bobbi niet levend terug, Voor de eigenaar is er een einde aan de onzekerheid gekomen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.