Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) zo 25 april 2021, 6:53

Brandweer rukt groots uit naar heidebrand bij Uddel

Laatst bijgewerkt: maandag 17:22 uur

UDDEL – Een stuk heide van ongeveer 100 bij 100 meter is zondagochtend ik vlammen opgegaan langs de Aardhuisweg tussen Hoog Soeren en Uddel. De brand werd tegen 06.00 uur gemeld bij de brandweer. Deze rukte met meerdere wagens uit en schaalde vervolgens op zodat er nog meer blusvoertuigen ter plaatse kwamen. Bij aankomst stond er al een behoorlijk stuk heide in brand. De brandweer wist verdere uitbreiding te voorkomen door snel op te treden.

De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de brand en sluit brandstichting dan ook zeker niet uit. Ook niet gezien er vorig jaar op de zelfde plek ook al een heide brand woedde. De Aardhuisweg is volledig afgesloten om de brandweerwagens de ruimte te geven. De zijn zo’n 8 a 9 brandweerwagens ter plaatse om de brand te bestrijden.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.