Redactie overig 0 reactie(s) vr 17 maart 2023, 18:06

Brandweer verwijdert gebarsten ruit op de zesde etage van appartementencomplex

APELDOORN – De glasscherven vlogen vrijdagmiddag aan de Kanaalstraat in Apeldoorn om je oren als je niet op paste. Een gebarsten ruit op de zesde etage van een appartementencomplex was daar de oorzaak van.

Rond 16.45 uur kwam de 112 melding bij de brandweer binnen. De situatie was namelijk dermate gevaarlijk dat de brandweer de gebarsten ruit moest verwijderen. De straat werd vanwege veiligheidsredenen afgesloten en met behulp van een hoogwerker gingen twee brandweerlieden naar boven om de ruit te verwijderen.

De oorzaak van de gebarsten ruit is niet bekend. De glasscherven belandde door het voorval op een druk bereden fietspad. Nadat de ruit was verwijderd en de glasscherven waren weg geveegd werd de weg weer vrijgegeven.

Deel dit artikel

112 Melding

16:42:01 17-03-23 P 2 BON-01 Stormschade Kanaalstraat Apeldoorn 062651 Brandweer Noord en Oost-Gelderland (Monitorcode)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.