Redactie overig 0 reactie(s) za 13 mei 2023, 4:14

Buurt opgeschrikt door explosie bij woning aan de Liendertseweg in Amersfoort

AMERSFOORT – Zaterdagochtend 13 mei rond 02.45 uur heeft een explosie plaatsgevonden bij een woning aan de Liendertseweg in Amersfoort.

Een onbekende heeft een explosief op een kozijn van een raam geplaatst en heeft het onbekende explosief af laten gaan. Aan de woning ontstond flinke schade en het raam is gebarsten. De brandweer werd meteen opgeroepen omdat er mogelijk sprake zou zijn van brand. Eenmaal ter plaatse bleek veel rook aanwezig te zijn en was er geen brand.

Volgens een agent ter plaatse waren geen personen aanwezig in de woning. Niemand raakte gewond. 

Met een politiehond werd een geurspoor gevolgd welke uitkwam op de Sperwerhorst. Agenten hebben hier twee mannen gecontroleerd op hun betrokkenheid maar deze personen hadden er niks mee te maken

De politie doet verder onderzoek naar het incident. Er zouden vaker incidenten hebben plaatsgevonden bij de woning volgens buurtbewoners.

Deel dit artikel

Locatie

112 Melding

03:17:45 13-05-23 Liendertseweg Amersfoort - Explosie bij woning geweest. Politie doet onderzoek. Politie Utrecht (Persinfo)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.