Redactie brand 0 reactie(s) ma 22 mei 2023, 3:17

Camper in brand aan de Barnewinkel in Apeldoorn; buurtbewoner in badjas start met blussen

APELDOORN – Een camper heeft afgelopen nacht aan de Barnewinkel in Apeldoorn forse schade opgelopen door een korte maar hevige brand. Dankzij een alerte buurtbewoner is erger weten te voorkomen.

Rond 00.15 uur werd de brandende camper door een omwonende ontdekt. Deze bedacht zich geen moment, deed zijn badjas aan, rende naar buiten en pakte de tuinslang. De man wist de vlammen onder controle te krijgen waardoor de inmiddels gealarmeerde brandweerlieden niet veel meer hoefde te doen. De man had de brand namelijk grotendeels geblust waardoor de brandweer enkel nog maar nablus-werkzaamheden hoefden te verrichten. Door het adequate optreden is erger weten te voorkomen. Desondanks heeft de camper wel forse schade opgelopen.

De voorzijde van de camper, het motorcompartiment is volledig uitgebrand. Over een eventuele oorzaak is niets bekend. De politie heeft verklaringen opgenomenen.

Deel dit artikel

Locatie

112 Melding

00:14:30 22-05-23 P 1 BON-01 BR wegvervoer (camper) Pottenbakkersdonk Apeldoorn 063231 Brandweer Apeldoorn (de Maten) (Bevelvoerder)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.