Redactie brand 0 reactie(s) vr 19 mei 2023, 12:54

Camper in brand onder carport in Apeldoorn; brandweer voorkomt overslag

APELDOORN – Een camperbus onder een carport is vrijdagochtend aan de Anklaarseweg in Apeldoorn door een nog onbekende oorzaak in brand gevlogen. Bij de brand kwam veel rook vrij. De weg werd afgesloten.

Rond 11.30 uur kwam de 112melding bij de meldkamer binnen. Een camperbus onder een carport naast een woning stond volledig in brand. Een tweede carport vatte ook vlam. Dankzij de snelle inzet van de brandweer is uitbreiding voorkomen.

Er is opgeschaald naar middelbrand. Twee blusvoertuigen, een waterwagen en een hoogwerker kwamen ter plaatse.

Bij de brand kwam veel rook vrij wat in de wijde omtrek goed te zien was. De woning heeft door de brand schade opgelopen.

Het lokale 112 nieuws elke avond in je mailbox?

Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.


Deel dit artikel

Locatie

112 Melding

11:48:37 19-05-23 P 1 BON-06 (Middel BR) BR wegvervoer (TBO) (camper) Anklaarseweg Apeldoorn 062261 069801 Brandweer Noord en Oost-Gelderland (Monitorcode)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.