Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) wo 23 juni 2021, 15:38

Corvette uit 1962 raakt van de snelweg bij afslag Apeldoorn-Zuid [video]

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:20 uur

APELDOORN – Op de A1 ter hoogte van de afrit Apeldoorn-Zuid heeft woensdagmorgen een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Het ongeval gebeurde in de richting van Barneveld naar Apeldoorn.

Een jongeman reed met zijn oldtimer uit 1962 over de snelweg toen hij door nog onbekende oorzaak van het talud af schoot en onder aan de snelweg tot stilstand kwam. De auto vloog minimaal een keer over de kop en kwam tot stilstand naast de snelweg. Omstanders die het ongeval zagen gebeuren belde direct 112 waarna de hulpdiensten met spoed ter plaatse kwamen.

Naast de ambulancedienst en de politie kwam ook de brandweer met spoed ter plaatse omdat er mogelijk sprake was van beknelling, bij aankomst bleek hier geen sprake van. De jongeman kon zelfstandig uit zijn auto komen.

De jongen werd behandeld door het toegesnelde ambulancepersoneel maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Een berger gaat de Corvette uit 1962 afslepen.

Anderhalve week geleden vloog er een afslag eerder op dezelfde weg (de A1 van Amersfoort naar Apeldoorn) ook een rode Corvette uit de bocht.

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.