Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) do 06 mei 2021, 23:35

Crash op de Otterloseweg bij Ugchelen, zoektocht naar inzittenden in het bos

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:22 uur

UGCHELEN – Op de Otterloseweg nabij Ugchelen is donderdagavond een auto gecrasht. In het voertuig zouden meerdere personen hebben gezeten, zij zouden na de botsing er vandoor zijn gegaan. 

Volgens 112 Meldingen Ugchelen kreeg de politie rond 22.00 uur een melding binnen van een aanrijding op de Otterloseweg tussen Ugchelen en Hoenderloo. Hulpdiensten waaronder een ambulance kwamen met spoed ter plaatse. Bij aankomst van de politie bleek er niemand rond of in het zwaar beschadigde voertuig aanwezig te zijn, behalve een jongeman. Deze stond nog wel bij het voertuig en werd in de toegesnelde ambulance onderzocht en behandeld. Wonder boven wonder raakte deze niet gewond. Hij werd door de politie aangehouden als verdachte voor onder andere, rijden onder invloed en artikel 5. Hij is overgebracht naar het politiebureau in Apeldoorn waar hij een verklaring mag gaan afleggen.

De auto bleek door nog onbekende oorzaak in de berm te zijn beland waarna de auto frontaal tegen twee bomen botste. Daarma is het voetuig gaan tollen en zo’n 50 meter verderop tot stilstand gekomen. De klap was dusdanig hard dat de auto helemaal is verfrommeld, de banden van de auto liggen onder andere in het bos naast de weg en op het fietspad. Ook is het complete motorblok uit het voertuig gevlogen en ligt zo’n 10 meter in het bos.

Omdat de politie er vanuit gaat dat er meerdere personen in het voertuig hebben gezeten, startte zij direct een zoekactie. Zo zochten agenten met zaklampen in het naast gelegen bosgebied. Ook werd hierbij een speurhond ingezet. Helaas zonder resultaat.

De politie heeft de toedracht van de aanrijding in onderzoek. De weg, die bezaaid lag met onderdelen van de auto, was ongeveer 3,5 uur lang afgesloten, onder andere vanwege het politieonderzoek en de bergingswerkzaamheden. Ook moest het wegdek worden gereinigd.

De politie roept getuigen die iets gezien hebben zich te melden.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.