Redactie algemeen 0 reactie(s) za 25 juli 2020, 16:08

Demonstratie tegen coronamaatregelen in Amersfoort

Laatste update: 23 aug 2021 17:34 uur

AMERSFOORT – ‘Vrij Waanzinnig Amersfoort’, ‘Amersfoort in verbinding’ hebben samen met ‘Viruswaanzin’ de ‘Vrijheidstocht Amersfoort Midden Nederland’ georganiseerd die vandaag, zaterdag 25 juli, in Amersfoort plaatsvond.

“Omdat we ons zorgen maken over de gevolgen die de anderhalve meter samenleving en de spoedwet op de volksgezondheid, onze vrijheid, onze democratische rechtstaat, grondrechten en economie hebben. Behalve dat de maatregelen niet eens wetenschappelijk onderbouwd zijn, omdat besmetting via aerosolen plaatsvindt en het sterftepercentage maar 0,32 tot 1 procent blijkt te zijn, vindt de overheid het tóch nodig de maatregelen in stand te houden en zelfs in een wet welke steeds weer verlengd mag worden op te nemen. Dit terwijl de schade van de maatregelen allang vele malen groter is gebleken dan dat Corona daadwerkelijk heeft aangericht. Hier klopt een heleboel niet en dit moet stoppen!”

Volgens de organisatie was er veel animo. Helemaal voor een eerste Corona demonstratie in Amersfoort, ondanks het regenachtige weer bij aanvang en het feit dat onze groepen nog maar korte tijd bestaan.

Deel dit artikel

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons