Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) za 24 april 2021, 16:06

Drie personen, waaronder kind maar ziekenhuis na ongeval op de Beekbergerweg

Laatst bijgewerkt: maandag 17:23 uur

LOENEN – Op de Beekbergerweg tussen Beekbergen en Loenen heeft zaterdag aan het einde van de ochtend een auto ongeluk plaatsgevonden. Hierbij raakte drie personen gewond.

Het ongeval gebeurde rond 11:45 uur nadat de bestuurder van de Opel afsloeg richting de parkeerplaats van de Loenense Watervallen en een bestuurder van een BMW die vanaf Loenen kwam vol in de flank van de afslaande auto botste. Hulpdiensten waaronder een traumahelikopter werden opgeroepen. Bij aankomst bleek het letsel van de gewonden mee te vallen en kon de opgeroepen traumahelikopter retour.

Drie personen werden door het ambulancepersoneel overgebracht naar het Gelre Ziekenhuis in Apeldoorn, waaronder een kind van 11 jaar oud. Het gaat om de inzittenden van de Opel. De inzittenden van de BMW kwamen met de schrik vrij.

De politie sloot vanwege het ongeval de Beekbergerweg enige tijd volledig af. Dit zorgde voor lange files aan beide kanten van het ongeluk. De auto’s raakte bij de botsing dusdanig zwaar beschadigd dat zij moesten worden afgesleept.

Veel mensen hebben het ongeval zien gebeuren en reageerde geschrokken. De politie heeft van hen een verklaring opgenomen.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.