Logo 112inBeeld

Redactie misdaad 0 reactie(s) vr 19 augustus 2022, 16:17

Drugslab aangetroffen op bedrijventerrein in Almere

ALMERE – De Dienst Landelijke Recherche van de Landelijke Eenheid trof op donderdag 18 augustus een drugslab aan in Almere.

De politie ontving informatie dat in één van de panden op het bedrijventerrein aan het Markerkant een synthetisch drugslab aanwezig was. De Dienst Landelijke Recherche en de politie van Almere gingen op onderzoek uit.

Met medewerking van de huurders doorzochten zij de panden op het bedrijventerrein, waarna één pand overbleef. In dit pand werd een productieopstelling voor synthetische drugs aangetroffen met onder andere 9,5 liter amfetamineolie. Hiermee kan de drug speed gemaakt worden. Op het moment van aantreffen was het lab niet in werking. De Landelijke Faciliteit Ontmantelen van de Landelijke Eenheid brak de opstelling veilig af.

De politie stelde diverse sporen veilig en doet verder onderzoek. Op dit moment zijn er geen verdachten aangehouden.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.