Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) za 10 april 2021, 20:12

E-biker ernstig gewond bij aanrijding met auto in Hilversum

Laatst bijgewerkt: maandag 17:23 uur

HILVERSUM – Zaterdagavond 10 april rond 19.25 uur heeft een ernstig ongeval plaatsgevonden aan de Jan van der Heijdenstraat in Hilversum.

Een 27-jarige E-biker was hier geschept door een personenauto en ernstig gewond geraakt. Voor het slachtoffer kwam een traumahelikopter ter plaatse. Het slachtoffer werd na behandeling met spoed vervoerd naar het ziekenhuis.

De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van het ongeval. De weg was tijdelijk afgesloten voor verkeer. De 33-jarige automobilist uit Hilversum is aangehouden.

Iets gezien?
De afdeling Opsporing Team Verkeer (OTV) en de experts van de afdeling Verkeersongevallen Analyse (VOA) startten direct na de hulpverlening met het tactisch en technisch onderzoek. We hebben al een aantal mensen gesproken, maar hopen dat nog meer getuigen zich melden. Heeft u het ongeluk zien gebeuren of heeft u andere bruikbare informatie? Bel de politie: 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.