Redactie barneveldmagazine 0 reactie(s) wo 19 oktober 2022, 19:11

Een goed gepoetst voertuig geeft langdurig rijplezier

Laatste update: 2 maanden geleden

STROE – Door het steeds vaker wisselende weerbeeld van extreem heet, tot hevige regenbuien en regelmatig neerdalend saharazand, hebben voertuigen het in Nederland behoorlijk te verduren. Daarom is goed onderhoud van personenauto’s en bedrijfswagens steeds belangrijker.

Bij Bastiaan van Leeuwen van Poetskracht uit Stroe ben je dan ook aan het juiste adres om je vaak kostbare voertuig zowel aan de binnenals buitenkant weer in optimale conditie te krijgen.

De eigenaar van Poetskracht vindt het jammer dat eigenaren van nieuwe auto’s vaak kiezen voor een snelle wasbeurt in de lokale wasstraat. “Daarbij ontstaan vaak kleine krasjes op de lak, terwijl de bescherming minder lang blijft zitten. Ik breng na een intensieve poetsbeurt van de auto een waxcoating aan. Dat is een dunne laag aan de buitenkant van het voertuig. Deze geeft drie tot zes maanden bescherming.” Daarnaast geeft Bastiaan aan eigenaren van de auto altijd het advies hoe ze hun voertuig optimaal beschermd houden.

Een complete behandeling betreft zowel het interieur als het exterieur. Dit wordt dan weer helemaal in showroomstaat gebracht. Ook het aanpakken van de remmerij is mogelijk waardoor je weer een schitterend detail krijgt bij de velgen. Kwaliteit staat bij Bastiaan bovenaan, elk detail telt, en bij geen tevredenheid altijd welkom!

Glascoating

Een bijzondere behandeling is het aanbrengen van een glascoating. Dit is een dunne harde laag wat je na het poetsen van de buitenkant aanbrengt op de lak of op de velgen. Deze exclusieve behandeling geeft tot wel 3 jaar bescherming, is zeer waterafstotend, geeft prachtige glans, is vuilafstotend en veroorzaakt minder steenslag.

Aanvullende werkzaamheden die Bastiaan verricht zijn het bijwerken van steenslag, het uitdeuken van de auto en de haal- en brengservice.

Poetskracht
Wolweg 7, Stroe
e. [email protected]
insta: poetskracht

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons