Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) ma 21 december 2020, 19:42

Ernstig incident op manege in Loenen, slachtoffer met spoed naar ziekenhuis

Laatst bijgewerkt: maandag 17:27 uur

LOENEN – Bij een manege aan de Vrijebergweg in Loenen heeft maandag aan het einde van de middag een incident plaatsgevonden. Hierbij raakte een persoon ernstig gewond.

Rond 16.45 rukten de hulpdiensten massaal uit naar de manege nadat daar volgens omstanders een persoon, van een paard zou zijn afgevallen. Meerdere ambulances, twee politiewagens en het mobiel medisch team kwamen ter plaatse.

Het mobiel medisch team kwam met de auto, dit omdat de traumahelikopter niet kon vliegen vanwege het slechte weer. De ambulances reden met het slachtoffer richting de op en afrit van de A50 waar zij het mobiel medisch team op wachten. Deze waren snel ter plaatse waarna zij het slachtoffer hebben gestabiliseerd. De MMT arts is vervolgens in de ambulance mee gegaan naar het ziekenhuis.

De politie reed samen met de MMT auto achter de ambulance aan. Gedurende de hulpverlening werd een deel van de Loenenseweg afgesloten vanaf Loenen richting Beekbergen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.