Redactie ongeval 0 reactie(s) wo 01 maart 2023, 16:33

Ernstig ongeval met camper in Eindhoven; kettingbotsing met 9 voertuigen in file

EINDHOVEN – Op woensdag 1 maart omstreeks 12:15 uur heeft een ongeval plaatsgevonden op de John F Kennedylaan in Eindhoven. Een camper is tegen twee bomen in de middenberm gereden.

Vanwege de ergst van het ongeval werd ook een traumahelikopter opgeroepen. De camperbestuurder werd zwaargewond naar het ziekenhuis vervoerd.

De weg richting Eindhoven werd afgezet zodat de helikopter daar kon landen. Door het ongeluk zijn er brokstukken van de camper op de weg terechtgekomen. De stad uit ontstond er een flinke file waarin het tweede ongeval gebeurde. Vervolgens werd ook die rijbaan compleet afgesloten, wat zorgde voor chaos in het verkeer.

Het lokale 112 nieuws elke avond in je mailbox?

Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.


Deel dit artikel

112 Melding

12:19:29 01-03-23 A1 HV weg letsel (DIA) John F Kennedylaan 96,9 Eindhoven 30879 Traumaheli Lifeliner 3 - MMT Ambulance GelderlandZuid

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.