Redactie 112 0 reactie(s) vr 30 april 2021, 5:20

Etalageruit gesprongen door afvalbrand op de Hoofdstraat in Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: maandag 17:22 uur

APELDOORN – De brandweer is in de nacht van donderdag op vrijdag gealarmeerd voor een afval brand aan de Hoofdstraat in Apeldoorn. Hier stond een stapel kartonnen dozen in brand vlakbij een winkelpand.

De brandweer werd rond 04.00 uur gealarmeerd. De melding kwam binnen op de kruising Wilhelmina Druckerstraat met de Aletta Jacobsstraat. Hier bleek echter geen sprake van brand te zijn. De brand woedde namelijk zo’n 1 kilometer verderop aan de kruising Beekstraat met de Hoofdstraat.

De brandweer kwam met spoed ter plaatse en bluste de brand. De brand was snel geblust door de brandweerlieden. Ondanks dat de brand snel geblust was, heeft de hitte die vrij kwam bij de brand, vermoedelijk wel er voor gezorgd dat een ruit van het naastgelegen winkelpand schade heeft opgelopen. De ruit is namelijk fors gebarsten.

De politie heeft in de omgeving nog gezocht naar verdachte personen. Voor zover bekend is er niemand aangehouden.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.