Redactie ongeval 0 reactie(s) do 02 maart 2023, 11:22

Fietser gewond bij ongeval op beruchte rotonde in Apeldoorn

APELDOORN – Bij een ongeluk op de beruchte ongeluk rotonde Laan van Westenenk met de Aluminiumweg in Apeldoorn, is een fietser gewond geraakt. Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde rond 11.00 uur nadat de bestuurder van een personenauto de fietser over het hoofd zag met een botsing tot gevolg. De fietser kwam hard ten val en liep een behoorlijke hoofdwond op. De fietser, een oudere man werd door het toegesnelde ambulancepersoneel onderzocht en behandeld waarna hij voor verdere behandeling is overgebracht naar het ziekenhuis.

Zowel de fiets als auto liepen schade op bij de aanrijding. De auto liep een barst op in de voorruit. De fiets van de man is door agenten meegenomen in een politiebusje en zal naar het huis van de man worden gebracht.

Vanwege het ongeluk was een deel van de rotonde afgesloten. Dit resulteerde in flinke files. Het verkeer werd om en om door agenten langs het ongeluk geleidt.

Op deze rotonde gaat het geregeld mis. Fietsers mogen hier zowel van links als van rechts de rotonde nemen waardoor automobilisten, goed moeten opletten bij het nemen van de rotonde.

Het lokale 112 nieuws elke avond in je mailbox?

Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.


Deel dit artikel

Locatie

112 Melding

10:55:45 02-03-23 Aanrijding letsel Aluminiumweg Laan van Westenenk Apeldoorn Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.