Logo 112inBeeld

Redactie ongeval 0 reactie(s) vr 22 september 2023, 16:28

Fietsster ernstig gewond bij aanrijding met scooterrijder in het centrum van Barneveld

BARNEVELD – Midden in het winkelcentrum van Barneveld aan het Raadhuisplein is vrijdagmiddag een fietsster ernstig gewond geraakt. Omdat het slachtoffer niet aanspreekbaar was werden de hulpdiensten massaal gealarmeerd.

Naast twee ambulances, en meerdere eenheden van de politie werden ook de traumahelikopter uit Amsterdam opgeroepen. Het slachtoffer, die later weer aanspreekbaar was en ondermeer een hoofdwond had opgelopen, is na te zijn gestabiliseerd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De traumahelikopter met de arts landde op het knooppunt A30/A1 om mee te gaan naar het ziekenhuis.

Het incident gebeurde rond 15.20 uur ter hoogte van het oude gemeentehuis. Hier kwamen de fietsster en een scooterrijder met elkaar in botsing. De vrouw kwam hierbij hard op het wegdek terecht. De scooterrijder bleef ongedeerd.

Op het moment van de aanrijding stond er een bestelwagen met aanhanger geparkeerd waardoor de doorgang richting de Langstraat beperkt was. Vermoedelijk hebben de scooterrijder en het slachtoffer elkaar hier gepasseerd en zijn met elkaar in botsing gekomen.

Op het moment van het ongeval was het erg druk en zaten ook veel mensen op een aantal terrassen. De politie heeft van meerdere getuigen een verklaring opgenomen.

Locatie

112 Melding

15:44:13 22-09-23 A1 (DIA) 13991 Raadhuisplein 3771 Barneveld 85129 regio 07 Traumaheli LifeLiner 1 - MMT Ambulance Amsterdam Amstelland

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.