Logo 112inBeeld

Redactie algemeen 0 reactie(s) do 12 november 2020, 6:23

Fietsster gewond bij aanrijding op kruising in Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: dinsdag 08:58 uur

APELDOORN – Op de kruising Wapenrustlaan met de Auroralaan in Apeldoorn heeft donderdagochtend in alle vroegte een ongeval plaatsgevonden. Hierbij raakte een fietsster gewond.

Het ongeval gebeurde rond 04.45 uur nadat een vrouw met haar fiets de Wapenrustlaan wilde oversteken. Een automobilist die in de richting van het centrum reed zag de vrouw over het hoofd, mede doordat de fietsster geen fiets verlichting aan had.

Hulpdiensten waaronder meerdere politiewagens en een ambulance, kwamen met spoed ter plaatse. De mevrouw bleek enkele meters door de lucht zijn gevlogen waarna zij met haar fiets hard op het asfalt terecht kwam. De mevrouw is nadat zij enige tijd was behandeld in de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie sloot vanwege het ongeval en daarop volgende onderzoek, een deel van de weg af. Het verkeer werd langs het ongeval geleid.

Terwijl een agent het verkeer regelde viel hem op dat meerdere automobilisten te hard reden, de agent heeft de automobilisten een waarschuwing gegeven waarna zij hun weg mochten vervolgen.

Zowel de auto als fiets liepen flinke schade op. De twee mannen die in de auto zaten, kwamen met de schrik vrij.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.