Redactie ongeval 0 reactie(s) do 11 mei 2023, 17:15

Fietsster lichtgewond bij aanrijding op de Gildenlaan in Apeldoorn

APELDOORN – Bij een ongeluk op de Gildenlaan in Apeldoorn is een fietsster lichtgewond geraakt. Zij is ter plekke nagekeken en behandeld door het ambulancepersoneel.

Het ongeluk gebeurde rond 16.35 uur op de Gildenlaan ter hoogte van winkelcentrum de Eglantier. De fietsster wilde de Gildenlaan oversteken en botste tegen de zijkant van een personenauto. Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse en ontfermden zich over de betrokkenen. Zowel de fietsster als automobiliste waren flink geschrokken. De fietsster is door het toegesnelde ambulancepersoneel nagekeken en behandeld maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Zowel de fiets als auto liepen bij het ongeluk enige schade op. Vanwege het ongeluk was een deel van de Gildenlaan in de richting van de Laan van Erica, korte tijd afgesloten.

De politie heeft van beide partijen een verklaring opgenomen waarna zij konden gaan.

Deel dit artikel

112 Melding

16:38:30 11-05-23 Aanrijding letsel Eglantierlaan Gildenlaan Apeldoorn Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.