Redactie ongeval 0 reactie(s) ma 25 oktober 2021, 15:57

Flinke aanrijding op de Zutphensestraat in Apeldoorn; hondje krijgt extra knuffel

APELDOORN – Op de Zutphensestraat in Apeldoorn heeft ter hoogte van de op en afrit naar de A1 opnieuw een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto’s. Hierbij raakte een vrouw gewond.

De bestuurder van een Volkswagen Passat kwam vanuit Apeldoorn en wilde de oprit opdraaien naar de A1 richting Amersfoort. Tegelijk kwam een bestuurder van een Volkswagen Golf vanuit Zutphen richting Apeldoorn en botste bij de Passat in de flank.

In de Passat zat een man, deze kwam met de schrik vrij. In de Golf zaten een man, vrouw en een hondje. Terwijl het baasje van de hond in de ambulance werd onderzocht zat het hondje onrustig in de auto op zoek naar zijn baasje. Toen de man uit de ambulance kwam haalde hij direct zijn hondje uit de auto en knuffelde het beest lang.

De bijrijdster van de Golf is overgebracht naar het ziekenhuis. Voor het ongeval kwamen twee ambulances met spoed ter plaatse. Ook de brandweer kwam met spoed ter plaatse omdat er mogelijk spraken was van een beknelling, dit bleek niet het geval.

Omdat het op dit punt wekelijks raak is met aanrijding en zelfs met gewonden laat de provincie weten dat er binnenkort wat aan de verkeerssituatie gedaan wordt.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons