Redactie 112 0 reactie(s) di 13 juli 2021, 15:42

Flinke bekeuring voor filmende automobilisten van vrachtwagenbrand A50

Laatst bijgewerkt: maandag 17:20 uur

APELDOORN – De politie heeft gisteren 152 bekeuringen uitgedeeld aan automobilisten die met hun telefoon in de hand de brandende vrachtwagen wilde vastleggen op de A50 bij Apeldoorn Noord.

De brand ontstond gistermiddag rond 16.15 uur. De brandweer rukte met groot materieel uit waaronder meerdere schuimblusvoertuigen. De brand was na enige tijd onder controle maar het nablussen duurde nog enkele uren. De trailer van de vrachtwagen was namelijk vol geladen met rubber.

Vanwege de brand was de A50 lange tijd volledig afgesloten, zelfs tot einde van de avond/begin van de nacht.

De politie laat op sociale media weten dat ze 152 boetes hebben uitgedeeld aan automobilisten die met hun telefoon de brand wilde vastleggen. Al deze bestuurders kunnen binnenkort post van het CJIB ontvangen.

De 152 geschreven boetes, levert de staat bijna 38.000 duizend euro op, om precies te zijn 37.484 euro. De politie sluit hun bericht af met “je zal er maar staan als chauffeur en door 152 man gefilmd worden”

Zie ook:

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.