Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) za 27 maart 2021, 14:58

Flinke brand verwoest schuur in Voorthuizen

Laatst bijgewerkt: maandag 17:24 uur

VOORTHUIZEN – Aan de Overhorsterweg is zaterdagmiddag rond 13:30 uur een schuur verwoest door brand. De vlammen sloegen snel om zich heen en de brandweer van Voorthuizen kon niet voorkomen dat de schuur geheel afbrandde.

De schuur, net over de brug met de Voortse Ring (buiten het dorp), brandde flink waarbij ook veel rook vrij kwam. Een carport, met een camper daaronder welke naast de schuur stond werd flink aangestraald. De camper liep hierbij zware schade op. De brandweer van Voorthuizen kreeg assistentie van de waterwagen van Barneveld. De Overhorsterweg werd door politie agenten afgesloten voor verkeer. De milieudienst kwam ter plaatse om te kijken of er sprake was van asbest verspreiding maar dit bleek niet het geval te zijn. 

Video

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.