Logo 112inBeeld

Schade bij aanrijding op de Rijksweg in Ede
Redactie ongeval 0 reactie(s) vr 01 juli 2022, 6:12

Flinke schade bij aanrijding tussen een bestelbus en vrachtwagen op de N224 in Ede

Laatst bijgewerkt: vrijdag 1 jul 2022 om 16:20 uur

EDE – Op de Rijksweg N224 in Ede is donderdagavond flinke schade ontstaan bij een aanrijding tussen een bestelbus en een vrachtwagen. Volgens de politie zou één van de betrokkenen door rood zijn gereden.

De vrachtwagen chauffeur wilde vanaf industrieterrein kievitsmeent de A30 op draaien toen de bestelbus vanuit de richting van Ede kwam aangereden. Door de klap draaide de vrachtwagen om en knalde tegen een verkeerspaal. De chauffeur moest via de bijrijderskant zijn truck verlaten maar raakte niet gewond. Ook de man in de bestelwagen raakte niet gewond. Beiden moesten wel een blaastest ondergaan die in beide gevallen negatief was.

Door het ongeval was de N224 vanuit de richting van De Klomp afgesloten evenals de oprit van de A30. De politie onderzoekt wie er door rood heen is gereden, in een eerste onderzoek is dat vermoedelijk de bestuurder van de bestelwagen.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.