Redactie misdaad 0 reactie(s) za 13 mei 2023, 15:09

Gemeente Amersfoort plaatst camera op de Vuursteenberg in de wijk Vathorst naar aanleiding van explosie

AMERSFOORT – Op de Vuursteenberg in de wijk Vathorst plaatst de gemeente vanaf 13 mei tijdelijk een camera. Dit is naar aanleiding van een ontploffing bij een woning in deze straat, in de vroege ochtend van 11 mei. Het incident heeft bij buurtbewoners geleid tot zorgen over de veiligheid in de straat. De burgemeester vindt het cameratoezicht in deze situatie een gepaste maatregel. De camera wordt vlakbij de locatie geplaatst waar de ontploffing plaats vond.

De mobiele camera installatie zal tijdelijk geplaatst worden, tot 13 juni 2023. Indien nodig, dan verlengt de burgemeester deze maatregel. Doel van het cameratoezicht is om de veiligheid in de buurt te verhogen. Ook zullen politie en gemeente extra aanwezig zijn in deze buurt.

Tips of meldingen over het incident of andere veiligheidszaken zijn altijd welkom bij de politie, via telefoon 0900-8844, vraag naar je wijkagent. Je kunt ook anoniem je melding doen bij Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

Dit besluit is gebaseerd op artikel 2:77 van de Algemene Plaatselijke Verordening en artikel 151c van de Gemeentewet. Een ieder die door dit besluit rechtstreeks in zijn of haar belang wordt getroffen, kan daartegen gemotiveerd bezwaar maken, zoals staat in de Algemene wet bestuursrecht (Awb) . Een bezwaarschrift dien je binnen 6 weken, gerekend vanaf de dag volgend op deze publicatie, te zenden aan: de burgemeester van Amersfoort, Postbus 4000, 3800 EA te Amersfoort

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.