Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) do 15 april 2021, 3:09

Gestolen auto crasht in Otterlo tijdens achtervolging door politie [video]

Laatst bijgewerkt: maandag 17:23 uur

OTTERLO – In de nacht van woensdag op donderdag 15 april heeft een ernstig ongeval plaatsgevonden op de N310 – Arnhemseweg in Otterlo. Een personenauto werd vanuit Duitsland achtervolgd door meerdere politievoertuigen. Op de N310 net voor Otterlo crashte het voertuig. Volgens 112 meldingen Otterlo werd om 00:24 uur de traumahelikopter opgeroepen.

Het slachtoffer is door medewerkers van de ambulance en traumahelikopter behandeld en met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Volgens de politie gaat het om een 18-jarige jongeman zonder vaste woon- of verblijfplaats.

De ravage is groot, het motorblok ligt enkele meters verderop. Bij de achtervolging raakte ook een politiewagen beschadigd. De N310 is vanwege de afhandeling van het ongeval volledig afgesloten.

Video

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.