Logo 112inBeeld

Redactie algemeen 0 reactie(s) vr 02 september 2016, 17:26

Gewonde bij aanrijding tussen scooter en auto

Laatst bijgewerkt: dinsdag 08:02 uur

ROTTERDAM – Vrijdagmiddag 2 september omstreeks 16:40 uur heeft er aan de Sevillaweg in Rotterdam een aanrijding tussen een scooter en een personenauto plaatsgevonden. Naast de ambulancedienst werd ook de hulp van de Rotterdamse traumahelikopter ingeroepen.

Na behandeling door het ambulancepersoneel in samenwerking met het personeel van de traumahelikopter werd het mannelijke slachtoffer met onbekend letsel vervoerd met spoed naar het ziekenhuis. De Sevillaweg werd afgesloten voor het verkeer, dit vanwege de afhandeling van het ongeval.

De politie heeft onderzoek gedaan naar de aanrijding. De oorzaak van de aanrijding is onbekend. Een berger kwam ter plaatse om de personenauto te bergen, deze had aanzienlijke schade opgelopen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.