Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) wo 14 juli 2021, 4:37

Gewonde bij incident op kermis in Apeldoorn, mogelijk sprake van steekincident

Laatst bijgewerkt: maandag 17:20 uur

APELDOORN – Op de Voorwaarst ter hoogte van het Omnisport in Apeldoorn heeft dinsdagavond rond 23.00 uur een mogelijk steekincident plaatsgevonden. Hierbij raakte zeker één persoon gewond.

Hulpdiensten rukte na de alarmerende 112 oproep groots uit, meerdere politiewagens, ambulance en een traumahelikopter werden opgeroepen. De politie en de ambulances waren snel ter plaatse en ontfermden zich over de betrokken.

De ‘mogelijke’ steekpartij vond plaats vlak bij de kermis, deze staat ook aan de voorwaarst, op de parkeerplaats voor de Intratuin. Het is de eerste keer sinds Corona dat er een kermis gehouden wordt in Apeldoorn.

Een persoon raakte bij het ‘steekincident’ gewond en is door het ambulancepersoneel onderzocht en behandeld. Over een eventuele verdachte is nog niets bekend.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.