Redactie 112 0 reactie(s) zo 13 december 2020, 3:47

Gewonde bij schietpartij op de Brandaanstraat in de Rotterdamse wijk Beverwaard

Laatste update: 1 jaar geleden

ROTTERDAM – De politie onderzoekt een schietincident van afgelopen nacht waarbij een 21-jarige Rotterdammer lichtgewond raakte. De vermoedelijke schutter(s) zijn nog voortvluchtig.

Zaterdagavond 12 december rond middernacht werd door minimaal een persoon met een vuurwapen een schot gelost waarbij de kogel door het raam van de voordeur aaan de Brandaanstraat ging. In de gang stond op dat moment de 21-jarige bewoner. Hij werd geraakt door rondvliegend glas, maar werd wonderwel niet geraakt door een projectiel. Hierna zag het slachtoffer dat de vermoedelijke schutter in het gezelschap van een andere man wegrende. Ondanks dat de inmiddels gewaarschuwde politie snel ter plaatse was, werden de twee mannen niet meer aangetroffen.

De politie stelt een nader onderzoek in. Het slachtoffer hoefde niet naar het ziekenhuis vervoerd te worden. Heeft u informatie over het incident? Bel dan met de politie via 0900-8844.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.