Redactie 112 0 reactie(s) wo 30 juni 2021, 16:52

Gewonde en veel schade bij aanrijding tussen vrachtwagen en auto in Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: maandag 17:20 uur

APELDOORN – Bij een aanrijding op de Marchantstraat in Apeldoorn raakte de 26-jarige bestuurder van een auto vanmiddag gewond. Hij kon direct worden behandeld door de bemanning van een passerende ambulance.

De automobilist botste op een vrachtwagen die afsloeg richting Kanaal Zuid. Deze kwam daarbij dwars op de weg te staan met flinke verkeershinder tot gevolg.

Kort na het ongeluk kwam er een ambulance voorbij; die was onderweg naar een ander ongeval. De hulpverleners onderzochten en behandelden direct de gewonde automobilist. Na deze eerste controle vervolgde de ambulance haar weg en riep de meldkamer een nieuwe ziekenauto op om het slachtoffer verder te helpen.

De hulpverleners hebben het slachtoffer op de plek van het ongeluk behandeld, hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Meerdere getuigen hebben het ongeluk zien gebeuren. De auto van het slachtoffer is bij de botsing fors beschadigd geraakt en moet worden afgesleept. De vrachtwagen kan zelfstandig doorrijden.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.