Redactie ongeval 0 reactie(s) do 18 november 2021, 2:00

Gewonden bij aanrijding op de N345 tussen Zutphen en Brummen

BRUMMEN – Op de Wapsumsestraat (N345) tussen Zutphen en Brummen heeft woensdagavond een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto’s. Hierbij raakte in ieder geval twee personen gewond.

Het verkeersongeval vond rond 23.30 uur plaats, meerdere hulpdiensten waaronder de brandweer werden opgeroepen. De brandweerlieden hoefde niet in actie te komen en konden na het veiligstellen van de auto’s en wat hand en spandiensten weer retour richting de kazerne.

De zwarte Mercedes werd door nog onbekende oorzaak in de flank gereden door de bestuurder van de fiat. Op de plek van het ongeluk waren, werklui aan het werk om borden te plaatsen, of dit eventueel de oorzaak is van het ongeluk, is nog niet bekend.

Bij het ongeval vielen twee gewonden. Beide werden in verschillende toegesnelde ambulances onderzocht en behandeld waarna zij later werden overgebracht naar het ziekenhuis. Over de ernst van hun verwondingen is niets bekend.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog onduidelijk. De politie doet hier onderzoek naar.

Bij de aanrijding raakte de betrokken voertuigen fors beschadigd en werden na het onderzoek door een berger afgesleept.

Vanwege het ongeval was de N345 lange tijd in beide richtingen afgesloten voor verkeer. Pas na ruim een uur werd de weg weer vrijgegeven nadat de berging van beide voertuigen was afgerond.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons