Logo 112inBeeld

Redactie brand 0 reactie(s) di 28 februari 2023, 22:00

Gewonden bij keukenbrand in studentencomplex aan de Haarweg in Wageningen

WAGENINGEN – Op de Haarweg in Wageningen is vanavond een keukenbrand geweest. Mogelijk ging het hierbij om een vlam in de pan.

Het gebeurde op de derde etage van een studentencomplex. De studenten hebben zelf getracht het vuur te blussen door water op de olie te spuiten. Volgens een getuige stond de hele etage vol met rook.

Twee personen liepen brandwonden op deze zijn nagekeken door het ambulance personeel maar moesten op eigen gelegenheid naar de spoedeisende hulp.

De brandweer heeft de keuken gecontroleerd en is begonnen met ventileren. Zowel politie brandweer als ambulance kwamen ter plaatse.

Het lokale 112 nieuws elke avond in je mailbox?

Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.


112 Melding

21:02:16 28-02-23 P 2 BGM-02 BR nacontrole (keuken) Haarweg Wageningen 073131 Blusgroep 2 spoed Wageningen Brandweer Wageningen GelderlandMidden

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.