Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) ma 19 juli 2021, 19:13

Gewonden en veel verkeershinder na ongeval op kruising in Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: maandag 17:19 uur

APELDOORN – Op de kruising Kasteellaan met de Zutphensestraat in Apeldoorn heeft maandagmiddag een aanrijding plaatsgevonden. Hierbij raakte twee personen gewond.

Het ongeval gebeurde rond 17.00 uur nadat vermoedelijk een van de twee voertuigen het rode verkeerslicht negeerde/over het hoofd zag. Meerdere ambulances en politiewagens spoedde zich naar de ongevalslocatie. Bij aankomst bleken twee personen lichtgewond gewond te zijn geraakt. In de zwarte auto zat een man, hij mocht na behandeling en onderzoek ter plaatse weer gaan. De mevrouw die in de rode auto zat, is door het ambulancepersoneel overgebracht naar het ziekenhuis voor verder onderzoek en behandeling.

De aanrijding zorgde voor veel verkeershinder op de Zutphensestraat. De politie en medewerkers van handhaving en toezicht, regelde het verkeer langs het ongeval.

Beide voertuigen werden zwaar beschadigd, door een berger afgesleept. De aanrijding is door de politie in onderzoek.

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.