Redactie overig 0 reactie(s) di 03 januari 2023, 16:39

Gladheid door onbekende vloeistof op de Oostelijke Randweg in Bunschoten

Laatste update: 3 maanden geleden

BUNSCHOTEN – Op dinsdag 3 januari omstreeks 14.00 uur werd een onbekende vloeistof op de Oostelijke Randweg in Bunschoten aangetroffen. Vermoedelijk betrof het olie. De vloeistof zorgde voor gladheid op de weg en daarom werd besloten om de brandweer in te schakelen. Lange tijd was een gedeelte van de weg afgesloten voor het verkeer. Dit zorgde voor verkeershinder. Ook de enige in en uitgang naar het industrieterrein was even afgesloten. Brandweerlieden hebben de weg schoongemaakt.

Agenten hebben geholpen met het regelen van het verkeer. Een automobilist vroeg de weg aan de agent. De agent rook een drugslucht in de auto. Uiteindelijk heeft de agent daarom besloten om de auto aan de kant te zetten. Alle inzittenden werden gefouilleerd. Uiteindelijk mochten ze weer verder rijden. Of de agent ook drugs heeft aangetroffen is niet bekend.

Deel dit artikel

112 Melding

14:01:50 03-01-23 P 2 DV vervuild wegdek N806 - Oostelijke Randweg 0,3 Bunschoten-Spakenburg 090431 Blusgroep 1 Brandweer Bunschoten Utrecht

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.