Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) vr 12 maart 2021, 17:10

Glazenwassers gewond bij massale vechtpartij in woonwijk Vaassen

Laatst bijgewerkt: maandag 17:24 uur

VAASSEN – Bij een massale vechtpartij in Vaassen zijn donderdagmiddag twee personen gewond geraakt. Eén van hen werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis overgebracht.

De vechtpartij ontstond rond 16.30 uur op een grasveldje aan de Woestijnweg. Bij de vechtpartij waren zo’n twintig mensen betrokken laat de politie desgevraagd weten. De problemen begonnen toen twee mannen flyers verspreidden om mensen te wijzen op hun glazenwasserswerk, aldus een buurtbewoonster. Daar waren de vaste glazenwassers van de buurt niet van gediend waarna een vechtpartij ontstond. Eén van de glazenwassers wist te vluchten en een woning binnen te komen. Echter werden de ruiten van de woning vernield.

Bij de vechtpartij raakte beide glazenwassers gewond. Eén van hen kon ter plaatse worden behandeld. De andere moest voor verdere behandeling naar het ziekenhuis.

De politie laat weten dat er tot nu toe, geen aanhoudingen zijn verricht. Zij zijn op zoek naar getuigen en hopen dat mensen beelden hebben, die gebruikt kunnen worden voor het onderzoek. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.