Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) wo 30 december 2020, 19:12

Grote uitslaande brand op industrieterrein Kampen; “Kom niet kijken”

Laatst bijgewerkt: maandag 17:26 uur

KAMPEN – Op woensdag 30 december is er rond 17:00 uur een uitslaande brand ontstaan in een bedrijfspand aan de Gildestraat op het industrieterrein van Kampen. Het is nog niet bekend wat er in brand staat, maar het lijkt te gaan om een opslagloods. Er zijn drie mensen ter plaatse behandeld, omdat ze rook hebben ingeademd.

Er is opgeschaald naar het sein ‘zeer grote brand’ en GRIP 1′. De brandweer uit Kampen, IJsselmuiden, Zwolle en Wezep zijn bezig met de brandbestrijding. Er is sprake van veel rookontwikkeling. De hulpdiensten roepen op om niet te komen kijken!

Er is geen asbest aangetroffen bij de brand. Er is een NL-Alert bericht verstuurd. De rook trekt over Kampen. Inwoners worden geadviseerd ramen en deuren gesloten te houden en uit de rook te blijven.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.