Redactie overval 0 reactie(s) vr 12 mei 2023, 15:14

Heldhaftig echtpaar voorkomt overval in Amsterdam-Zuid

Laatst bijgewerkt: vrijdag 15:15 uur
AMSTERDAM – Donderdagavond 11 mei om 22.15 uur vond er een angstaanjagende poging tot overval plaats in een woning aan de Biesboschstraat in Amsterdam-Zuid. Een nog onbekende man bedreigde en mishandelde de vrouw des huizes. Gelukkig wisten het echtpaar zich dapper te verdedigen. Dankzij hun heldhaftige optreden werd geen buit gemaakt en vluchtte de overvaller met de staart tussen zijn benen.

Voor de bewoners was het een ware nachtmerrie die werkelijkheid werd. Gisteravond, rond 22.15 uur, ontdekten ze dat ze een huissleutel waren kwijtgeraakt. Terwijl ze diezelfde avond op de bank naar de televisie keken, hoorden ze gerommel in hun woning. Tot hun schrik zagen ze een gemaskerde persoon in de gang staan. De verdachte benaderde de vrouw met een wapen en eiste geld. Echter, de moedige vrouw gaf de overvaller een trap in zijn kruis als verweer. Vervolgens sloeg de verdachte haar, waardoor ze ten val kwam. Deze commotie wekte de slapende man, die de verdachte opdracht gaf om de woning te verlaten. De overvaller vluchtte uiteindelijk zonder buit het huis uit. Buiten trof de man de bivakmuts van de verdachte aan.

De politie heeft deze ernstige zaak in onderzoek en roept getuigen op om zich te melden.

Foto’s : Inter Visual Studio – Lorenzo Derksen

20230512151120.jpg 20230512151121.jpg 20230512151122.jpg

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.