Logo 112inBeeld

Hond in Wageningen rent in paniek weg na aanrijding, grote zoekactie
Redactie overig 0 reactie(s) za 18 juni 2022, 22:02

Hond in Wageningen rent in paniek weg na aanrijding; grote zoekactie

Laatst bijgewerkt: zondag 16:13 uur
WAGENINGEN – In Wageningen is de Hondenzoekgroep Gelderse Vallei op zoek naar Henk, een Beagle die vanmiddag rond 12.50 uur is aangereden op de Diedenweg in Wageningen. Het hondje is gewond geraakt en is in paniek weggerend.

Het beestje is in verschillende wijken gesignaleerd maar is nog niet aangetroffen. De laatste locatie waar de hond gezien zou zijn is op de hoek Mansholtlaan / Diedenweg in Wageningen.

Diverse vrijwilligers van de honden zoekgroep Gelderse Vallei zijn volop aan het zoeken, vanavond werd er ook een speurhond ingezet deze vertrok vanuit de woning waar Henk thuishoort en is het spoor proberen te volgen. Tot op heden is Henk nog niet aangetroffen de zoektocht gaat verder.

Mocht u wat gezien hebben of weet waar Henk op dit moment rondloopt dan horen wij het graag op één van de volgende telefoonnummers 0649372351 of 0628718926.

Update

De hond is zondagmorgen aangetroffen op het terrein van de Voedsel en Warenautoriteit aan de Nobelweg in Wageningen. De hond gaat met zijn baasje mee naar de dierenarts voor onderzoek.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.