Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) wo 24 februari 2021, 4:05

Houtkachel zet woning vol rook in Apeldoorn Zuid

Laatst bijgewerkt: maandag 17:25 uur

APELDOORN – De brandweer en politie rukte dinsdagavond uit voor een melding van een woningbrand aan de Oude Beekbergerweg in Apeldoorn Zuid.

De brand werd door de bewoners zelf tijdig ontdekt waardoor zij zich zelf op tijd in veiligheid konden brengen. De brandweer en politie waren snel ter plaatse. De brandweer hoefde niet te blussen, de brand bleek namelijk al uit. Er was iets mis gegaan met een soort “houtkacheltje”. Hierdoor kwam er veel rook te staan in de woning. De brandweer heeft de kachel naar buiten getild waarna zij de woning konden ventileren.

De oorzaak van de brand is nog onduidelijk. Na ongeveer 30 minuten kon de brandweer retour. Stichting Salvage komt ter plaatse vanwege de rookschade.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.