Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) wo 30 januari 2019, 22:31

Incident bij Multifunctional Center De Baron in Dedemsvaart

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 18:01 uur

DEDEMSVAART – Een jongeman met een snijwond in zijn linkerhand is op de avond van woensdag 30 januari het multifunctioneel centrum ‘De Baron’ in Dedemsvaart binnen komen lopen.

De man kwam, voor zover nu bekend, kort na negen uur het gebouw op de hoek van de Julianastraat en de Prins Bernhardstraat binnengelopen. Politiewoordvoerster Sigrid Passchier kon vanavond alleen vertellen dat een man met een lichte verwonding het gebouw binnen was komen lopen en daar is opgevangen. De politie doet onderzoek naar wat er zich precies heeft voorgevallen.

Kort voor tien uur kwamen de aanwezige agenten gehaast het gebouw uit en spoedde zich naar een straatje tussen de parkeerplaats achter ‘de Baron’ aan de Prinses Julianastraat en de Tuinstraat. Hier heeft de politie een man aangehouden. Deze man is geboeid en afgevoerd naar een arrestantencomplex. De politie onderzoekt of en hoe de man betrokken is bij het eerdergenoemde incident.

De jongeman die gewond het multifunctioneel centrum binnenliep is voor zover bekend op eigen gelegenheid naar een huisartsenpost gegaan om zijn verwonding te laten behandelen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.