Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 07:30:14 12162 Rit 8161 Li,2 Leimuiderbrug Prio Hoog Eenheid | Ambulance 12-162 (Kennemerland)
maandag 18 februari 2019
 
TOP NIEUWS

GISTEREN 17|02

BARNEVELD - Zondagavond om 19:30 uur kreeg de brandweer van Barneveld een melding van een autobrand. Bij aankomst van de brandweer bleek het vuur al te zijn geblust met een poederblusser door medewerkers van een restaurant.

 

De schade aan de auto is aanzienlijk. De brandweer heeft een nacontrole gedaan.

GISTEREN 17|02

BARNEVELD - Op de nieuwe rotonde Stationsweg met de Van Wijnbergenlaan in Barneveld is zondagavond 17 februari een personenauto van de weg geraakt. De auto reed over het midden van de rotonde en kwam naast de weg in een tuin terecht.

 

Politie, brandweer en ambulance werden omstreeks 19:00 uur opgeroepen. De bestuurster raakte gewond aan het gezicht. Een tweede inzittende kwam er met lichte verwondingen vanaf.

 

Omstanders welke als eerste ter plaatse waren hebben eerste hulp verleend.

GISTEREN 17|02

APELDOORN - Op zondag 17 februari kreeg de brandweer een melding binnen van een schoorsteenbrand aan de Holtrichtersveld in Apeldoorn de Maten. De brandweer kwam met een blusvoertuig en een hoogwerker ter plaatse. De brandweerlieden konden via een trappetje het dak op en zo bij de schoorsteen.


Brandweerlieden hebben in de woning de houtblokken en het as uit de kachel gehaald en buiten geblust. De schoorsteen is gecontroleerd maar daar kon geen brand worden gevonden. De bewoners waren erg geschrokken. De inzet van de brandweer trok veel bekijks. De brandweer kon na ongeveer 30 minuten ...

1/1

GISTEREN 17|02

ERMELO - Zaterdagmiddag 16 februari ging het mis tijdens een vrije training op crossbaan De Leemkuil. Na de valpartij werd de Harderwijker overreden door een andere motorcrosser die niet meer kon uitwijken. Het slachtoffer bezweek in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

 

De 34-jarige motorcrosser was nog maar net lid van de club. Hij had zich 's ochtends aangemeld, hij had de motor ook nog niet zo lang.

 

De crossbaan, die twee keer per week een paar uur open is, werd na het ongeval gesloten. Komende woensdag wordt er weer voor het eerst gereden. De club bekijkt nog ...

ZATERDAG 16|02

NIJKERK - Op zaterdag 16 februari is de brandweer rond 16 uur uitgerukt voor een voertuigbrand op de Middachtenstraat in Nijkerk. Bij aankomst bleek de auto niet in brand te staan.

 

De brandweer heeft de auto gecontroleerd. Het is onduidelijk of er echt iets in brand heeft gestaan. Er is weinig schade aan de auto te zien. De brandweer kon al weer snel terug retour.

ZATERDAG 16|02

ERMELO - Op zaterdag 16 februari heeft er rond 14:30 uur een zwaar ongeval plaatsgevonden bij crossbaan MC Volgas in Ermelo. Een motorrijder is hard ten val gekomen op de baan.

 

Volgens een getuige is een andere motor over hem heen gereden. Er zijn meerdere ambulances en een traumahelikopter opgeroepen. Het slachtoffer is door mede clubleden en toeschouwers opgetild en naar de ambulance gebracht. De ambulance is met spoed weggegaan. De baan is voor de rest van de dag gesloten.

ZATERDAG 16|02

LEUSDEN - Zaterdagmiddag 16 februari zijn de hulpdiensten met spoed opgeroepen naar de N227 ter hoogte van de afslag Leusden. Daar zijn twee auto's met elkaar in botsing gekomen.

 

Er raakte twee personen gewond waarvan één persoon door de hulpdiensten is bevrijd. De brandweer heeft de deur van één van de voertuigen verwijderd waarna de vrouw uit haar auto kon worden gehaald. De weg zal afgesloten blijven want de politie gaat onderzoek naar de toedracht.

1/1

ZATERDAG 16|02

DIFFELEN - Een automobiliste heeft zaterdagmorgen 16 februari een lantaarnpaal geramd op de Rheezerweg bij de stuw in Diffelen.

 

De vrouw week uit voor een poes die op de weg liep. Tijdens de uitwijkmanoeuvre reed de vrouw een lantaarnpaal omver, waarna ze in de sloot tot stilstand kwam.

 

De vrouw en de poes kwamen beiden met de schrik vrij.

ZATERDAG 16|02

ARCHEM (OMMEN) - Op vrijdagavond 15 februari tussen 18.30 en 18.45 uur werd op de Beukenallee in Archem een minderjarig meisje lastig gevallen door een onbekende man. De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen.

 

Het meisje fietste rond 18.30/18.45 uur vanaf de Nieuwe Brug over de Lemelerweg naar de Beukenallee. Ter hoogte van de oversteek van de Lemelerweg naar de Beukenallee werd ze plotseling lastig gevallen door een onbekende man. Na de melding is de politie een onderzoek gestart. Ter plaatse werd forensisch onderzoek verricht.

 

In het onderzoek is ...

ZATERDAG 16|02

HARDENBERG - Zaterdagmorgen rond 07.30 uur heeft de bestuurder van een blauwe Volkswagen een lantaarnpaal uit de weg gereden. Dit is gebeurd aan de J.C. Kellerlaan in Hardenberg ter hoogte van de Wavin.


De auto moet rechtsvoor aanzienlijke schade hebben. De lantaarnpaal is in de tuin van bewoners terecht gekomen. De bestuurder heeft de plaats van het ongeval verlaten.


Bent u de bestuurder, of weet u wie dit mogelijk geweest is? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 o.v.v. 2019071305.

DONDERDAG 14|02

NIJKERK - Woensdagavond rond 19.15 uur kreeg de politie een melding dat er in een woning aan de van Furstenburchstraat in Nijkerk werd ingebroken. De politie ging direct ter plaatse en na een korte achtervolging zijn er twee mannen van 18 en 22 uit Amersfoort aangehouden.


De bewoner van het huis hoorde dat er werd ingebroken in de woning en heeft snel 112 gebeld. Toen de politie ter plaatse kwam is er direct een achtervolging ingezet. Hierbij is dankbaar gebruik gemaakt van een fiets en een scooter van omstanders.


De eerste verdachte kon redelijk snel worden aangehouden. De tweede ...

Agenda

Zaterdag 16 maart

10:00
Kootwijkerbroek

Zaterdag 14 september

10:00
Hoogezand
 

Headlines

95 euro boete voor appen op de fiets
Aantal stemmen:
  610
54%
  Prima boete!

24%
  Veel te hoog!

22%
  Veel te laag!

Nederland 24Webvertising