Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 01:53:36 13106 Rit 113802 Amsterdam Kolksteeg 1012PT Cafe Mooij Prio Hoog Eenheid | Ambulance 13-106 (GGD Amsterdam)
maandag 21 oktober 2019
 
TOP NIEUWS

GISTEREN 20|10

VAASSEN - Zondagmiddag 20 oktober heeft er op de Vaassenseweg tussen Vaassen en Emst een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Hierbij vielen drie slachtoffers, onder wie twee kinderen.

 

Het ongeval gebeurde iets voor vijf uur. De bestuurster raakte door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt en botste tegen een boom. Hulpdiensten kwamen groots ter plaatse. Twee ambulances kwamen ter plaatse om de slachtoffers te behandelen en uiteindelijk te vervoeren naar het ziekenhuis. De twee kinderen hoefde alleen voor controle naar het ziekenhuis.

 

De auto raakte na de ...

GISTEREN 20|10

AMERSFOORT - Op het rangeerterrein aan de Barchman Wuytierslaan zijn de hulpdiensten momenteel druk bezig met onderzoek nadat er zondagmiddag een verdacht pakketje was aangetroffen in een trein.

 

Defensie en politie en brandweer zijn aanwezig en het gebied is niet bereikbaar voor burgers. Het treinverkeer tussen Amersfoort en Baarn is voorlopig stilgelegd.

GISTEREN 20|10

DALFSEN - Zondagmiddag 20 oktober heeft er een verkeersongeval plaatsgevonden in Dalfsen. De bestuurder van een BMW Z3 Coupé was net thuis weggereden met zijn vriendin. Hij reed op de Pleijendal richting het centrum toen de achterwiel aangedreven auto ter hoogte van de Brandkolkstraat op gladde klinkers in een slip raakte. De bolide kwam daarna tot stilstand tegen een geparkeerde Volkswagen.

 

De passagiere stootte bij de klap vermoedelijk haar hoofd, en is kort behandeld door het personeel van een ter plaatse gekomen ambulance. Ze kon daarna samen met haar vriend terug lopen ...

1/1

GISTEREN 20|10

ZEIST - Op zondag 20 oktober vond op de Arnhemse Bovenweg in Zeist een ongeval plaats. De bestuurder van een scooter kwam hierbij om het leven.


Rond 03.30 uur reed een 21-jarige inwoner van Nieuwegein met zijn scooter over de Arnhemse Bovenweg in de richting van Driebergen. Ter hoogte van de Amandelhof kwam de bestuurder door nog onbekende oorzaak ten val. Hierbij raakte hij een lichtmast en overleed, ondanks een reanimatiepoging, vrijwel direct. Een 19-jarige passagier, eveneens een inwoner van Nieuwegein, raakte gewond.

 

Het Opsporingsteam Verkeer kwam ter plaatse en doet ...

1/1

GISTEREN 20|10

DE LICHTMIS - Op zondag 20 oktober rond 08.30 uur trof de politie op de A28 twee fietsen aan. De fietsen werden gevonden in de richting Zwolle vanaf het Noorden.

 

Na een oproep kreeg de politie een bericht van een automobilist met een dashcam. Hij had het kenteken vastgelegd van een auto die bij de fietsen stond. Zo kon de politie de eigenaren van de fietsen achterhalen.


De fietsen zaten op een fietsen-drager, die deels was losgeraakt van de auto. In verband met de veiligheid, lieten de eigenaren de fietsen achter. Helaas zonder hulpdiensten in kennis te stellen.

...
1/1

GISTEREN 20|10

ARNHEM - Zaterdagmiddag heeft de politie op de A12 ter hoogte van Arnhem drie bestuurders van een trouwstoet staande gehouden en bekeurd voor het overschrijden van de maximum snelheid.

 

De trouwstoet met meerdere auto's was zaterdag eerder vanuit Den Haag over de A12 richting 's-Heerenberg gereden. Daar viel hun rijgedrag al op en werden we gebeld door diverse weggebruikers. Toen agenten de stoet in het vizier kregen, hielden de bestuurders zich keurig aan de verkeersregels. Op de terugweg vanuit 's-Heerenberg zagen onopvallende agenten van het Flexibele Interventie Team (FIT) van ...

GISTEREN 20|10

EDE - Op de A12 bij Ede is zondagmorgen iets voor half 10 een ongeval gebeurd van Veenendaal naar Ede.

 

Net na de afslag Veenendaal ter hoogte van de Maanderbroekweg knalde een auto in de vangrail. De twee mannen belandde bij het eenzijdige ongeval in de betonnen middenvangrail. Twee rijstroken zijn richting Arnhem tijdelijk dicht. De bestuurder bleek onder invloed te zijn en is aangehouden. De passagier is naar het ziekenhuis gebracht.

1/1

ZATERDAG 19|10

NEDERLAND - Samsung raadt gebruikers van verschillende smartphonemodellen aan om alle digitale vingerafdrukken te wissen die op hun toestel zijn opgeslagen. De oorzaak is een probleem bij het identificatiesysteem, waardoor de toestellen ook door iemand anders ontgrendeld kunnen worden.

 

Samsung raadt de gebruikers van de smartphones Galaxy Note10, 10+ en Galaxy S10, S10+, en S10 5G aan om alle geregistreerde digitale vingerafdrukken te verwijderen en ze opnieuw te registreren.

 

Het probleem is gelinkt aan bepaalde schermbeschermers in siliconen, die de ...

1/1

ZATERDAG 19|10

AMSTERDAM - De politie is een onderzoek gestart nadat bezoekers van een dancefeest in de Rai in de nacht van vrijdag op zaterdag 19 oktober met pepperspray in hun gezicht zijn gespoten en van bezittingen beroofd. Niemand raakte ernstig gewond.

 

In totaal werden zo'n 130 personen gedurende de nacht behandeld door de EHBO. Hoeveel mensen daadwerkelijk waardevolle spullen kwijt zijn, is nog niet duidelijk. De politie roept daarom mogelijke slachtoffers op om aangifte te doen. Deze informatie kan de politie helpen om in het onderzoek verdere stappen te zetten. Mogelijke slachtoffers ...

GISTEREN 20|10

AMSTERDAM - Een 15-jarige jongen uit Winschoten is zaterdag 19 oktober omstreeks 19.30 uur gewond geraakt bij een steekincident op Gravestein. Hij was aanspreekbaar en is overgebracht naar het ziekenhuis, dat hij naar verwachting vandaag weer zal verlaten.


De jongen was samen met een 16-jarige jongen uit Beerta naar Amsterdam Zuidoost afgereisd om een telefoon te kopen. Tijdens de overdracht kwam het tot een handgemeen en is de jongen uit Winschoten gestoken. De daders zijn gevlucht en niet meer aangetroffen. Meerdere getuigen zijn gehoord. De recherche stelt een onderzoek in.

...

VRIJDAG 18|10

AMERSFOORT - Een opmerkelijk voorval in Amersfoort; een jongeman die een vallende vrouw te hulp lijkt te schieten gaat er daarna met haar fiets vandoor. Het gebeurt allemaal op een regenachtige avond in oktober.


Het is al laat, rond half één in de nacht van 4 op 5 oktober, als over de Hendrik van Viandenstraat een vrouw zich op haar fiets door de plenzende regen worstelt. Het is donker en nat maar gelukkig brandt de straatverlichting en ook het licht van haar fiets. Dan gebeurt er iets onverwachts. Waardoor weet ze niet maar plotseling ligt ze languit met haar fiets op de ...

Agenda

Dinsdag 05 mei

13:00
Maarssen
 

Headlines

Moet de brandweer een rekening sturen voor een inzet?
Aantal stemmen:
  1365
46%
  Nooit!

8%
  Altijd

46%
  Alleen dienstverlening op verzoek

Nederland 24Webvertising