Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 02:38:55 Bnh-01 Brand Wegvervoer Klipperstraat Den Helder 104432 Prio Hoog Eenheid | Monitor kazerne Brandweer Den Helder...
woensdag 11 december 2019
 
TOP NIEUWS

GISTEREN 10|12

EDE - Op dinsdagavond 10 december kreeg de brandweer een melding van brand in de kerk op de Zuilestein in Ede.

 

Bij aankomst bleek een lamp doorgebrand te zijn. Dit veroorzaakte lichte rook. De brandweer heeft de lamp naar buiten gedragen. De brandweer heeft de geventileerd. Team brandonderzoek onderzoekt de spontane doorbranding.

GISTEREN 10|12

LUNTEREN - Op de kruising Lage Valkseweg met de Broekdijk in Lunteren zijn een auto en een scooterrijder met elkaar in botsing gekomen. Het ongeval gebeurde rond half 7.

 

De scooterrijder raakte hierbij gewond. Beide voertuigen liepen aanzienlijke schade op. De man is door ambulance personeel onderzocht maar gaat op eigen gelegenheid naar de huisartsenpost. Het ongeval gebeurde toen de auto wilde afslaan naar de Broekdijk.

GISTEREN 10|12

EDE - Dinsdagmiddag 10 december rond 17.00 uur heeft een ongeval plaatsgevonden op de Maanderbroekweg in Ede. Een personenauto is frontaal op een andere auto gebotst en is hierbij in het water beland. De andere auto eindigde op een aflopend talud.

 

Veel hulpdiensten zijn opgeroepen waaronder een traumahelikopter en een duikteam. Beide inzittenden zijn gewond geraakt, waarvan een persoon nog bekneld zit. Een bestuurder wordt in een ambulance gecontroleerd.

 

De Maanderbroekweg is in verband met het ongeval volledig afgesloten voor verkeer. Op de A30 is een kijkersfile ...

GISTEREN 10|12

AMERSFOORT - Dinsdagmiddag omstreeks 16.00 uur zijn de hulpdiensten opgeroepen naar de Hugo de Grootlaan in Amersfoort de wijk Bergkwartier. Daar is een jongeman op een geparkeerde auto geklapt nadat hij op de fiets met een flinke snelheid de berg af kwam.


Het slachtoffer wordt overgebracht naar het ziekenhuis met onbekende verwondingen. De auto zal worden afgesleept door een berger.

1/1

GISTEREN 10|12

HARDERWIJK - Op het Kerkplein in Harderwijk is dinsdag 10 december een vrouw zwaargewond geraakt bij een val de trap. Het incident gebeurde omstreeks 14:00 uur in het bijgebouw de Wheme van de Grote Kerk.

 

De vrouw is door personeel van twee ambulances gestabaliseerd en met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Een opgeroepen traumahelikopter is niet meer ter plaatse gekomen.

GISTEREN 10|12

WAGENINGEN - Op de kruising Costerweg met de Troelstraweg is Wageningen zijn dinsdag 10 december twee auto's frontaal op elkaar geknald. Eén van de bestuurders heeft vermoedelijk geen voorrang verleend.


Bij de aanrijding raakte een bestuurster gewond. Zij is nagekeken door het ambulancepersoneel maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Beide voertuigen zijn afgesleept.

GISTEREN 10|12

ERMELO - Op de Putterweg in Ermelo heeft dinsdag 10 december een kop staart aanrijding tussen vier voertuigen plaatsgevonden. Er kwamen meerdere politie voertuigen en twee ambulances ter plaatse.

 

Bij het ongeval zijn twee personen gewond geraakt en per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog onduidelijk. De politie heeft de voertuigen van de weg geduwd zodat het verkeer weer kan gaan rijden.

GISTEREN 10|12

EDE - De brandweer van Ede is dinsdag 10 december uitgerukt voor een buitenbrand aan de Rozenlaan in Ede. De brandweer kwam met spoed ter plaatse.

 

Er bleek brand te zijn ontstaan in een coniferenhaag. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is nog niet bekend. De brandweer heeft de brand inmiddels geblust. De bewoner van de woning was op het moment van uitbreken van de brand niet thuis.

GISTEREN 10|12

ROTTERDAM - Dinsdagmorgen 10 december rond 9.30 uur is een bestuurder met zijn auto te water geraakt aan de Maeterlinckweg in Rotterdam.

 

De bestuurder raakte, door onbekende oorzaak, de macht over het stuur kwijt, raakte diverse objecten en is in het water tot stilstand gekomen. Duikers van de brandweer hebben het slachtoffer uit het water gehaald en overgedragen aan het ambulancepersoneel. Tevens is in het water gezocht naar mogelijke andere slachtoffers, maar deze werden niet aangetroffen.

 

Een traumateam werd per helikopter ingezet om het ambulancepersoneel te ...

ZONDAG 24|11

EDE - Een man van 28 uit Ede ligt sinds dinsdag 19 november in het ziekenhuis nadat hij zwaar is mishandeld. De mishandeling vond plaats op de Gasperisingel. Wat er zich precies heeft afgespeeld is op dit moment niet duidelijk.

 

Agenten krijgen dinsdag een melding van een vechtpartij. Het slachtoffer is daarbij gewond geraakt en wordt direct naar de intensive care van het ziekenhuis gebracht. Sinds dinsdag onderzoekt de politie deze zaak.

 

Bestuurder gezocht
Na het incident is een zwarte auto van de plaats delict weggereden. De politie komt graag in contact met de ...

VRIJDAG 22|11

GOUDA / VOORTHUIZEN - De politie zoekt sinds vrijdag 15 november 2019 naar de 12-jarige Cheyenne Dikhooff uit Gouda. Cheyenne zou eerder die week uit huis worden geplaatst door Jeugdbescherming. Dat is besloten door de kinderrechter. Op het moment van de uithuisplaatsing bleek Cheyenne met haar moeder weg te zijn. Toen haar moeder later werd aangetroffen was zij niet meer bij haar.

 

Er zijn grote zorgen om het welzijn van Cheyenne. Zowel de moeder van het meisje als haar stiefvader zijn inmiddels aangehouden voor onttrekking aan het gezag van Jeugdbescherming. Haar stiefvader ...

Agenda

Zaterdag 14 december

10:00
Sappenmeer

Dinsdag 05 mei

13:00
Maarssen

Zaterdag 10 oktober

10:00
Barneveld
 

Headlines

Moet de brandweer een rekening sturen voor een inzet?
Aantal stemmen:
  1936
44%
  Nooit!

8%
  Altijd

48%
  Alleen dienstverlening op verzoek

Nederland 24Webvertising