Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 07:25:51 13177 Rit 7813 Amstelveen Uilenstede 1183AB Prio Hoog Eenheid | Ambulance 13-177

Ambulance 13-177

vrijdag 24 januari 2020
 
TOP NIEUWS

GISTEREN 23|01

AMERSFOORT - Donderdagavond 23 januari zijn de hulpdiensten met spoed opgeroepen maar de Flierbeeksingel in Amersfoort ter hoogte van rotonde de Stier.


Een automobilist heeft een voetganger over het hoofd gezien op de rotonde en aangereden. De voetganger werd ongeveer 10 meter op zijn motorkap meegenomen.


De voetganger is door ambulancemedewerkers nagekeken en voor controle overgebracht naar het ziekenhuis.

GISTEREN 23|01

BENNEKOM - Donderdagavond 23 januari rond 18.40 uur heeft een aanrijding plaatsgevonden op de Edeseweg in Bennekom.

 

De bestuurster van een personenauto is door onbekende oorzaak tegen twee verkeerspalen gebotst. De auto liep flinke schade op, ook is een ander voertuig beschadigd geraakt door de verkeersborden. Er is niemand gewond geraakt.

GISTEREN 23|01

EDE - Donderdagmiddag 23 januari rond 13.30 uur is brand ontstaan in een auto aan de Marconistraat in Ede.

 

Medewerkers van een bedrijf die de autobrand opmerkte hebben een eerste blus poging gedaan. De brandweer heeft het bij aankomst overgenomen. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is onduidelijk.

GISTEREN 23|01

ROTTERDAM - Donderdagmiddag 23 januari is een verhoogde concentraties koolmonoxide ontstaan, hierdoor zijn woningen en kinderdagverblijf aan de Hilledijk in Rotterdam ontruimd.

 

De brandweer verricht metingen. Vanwege het verhoogd concentraties werd de Hilledijk afgesloten voor al het verkeer. Verkeersregelaars zijn ingeschakeld om weggebruikers de juiste route te laten volgen.

 

Volgens de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond zijn er 36 woningen ontruimd. Ambulancepersoneel heeft zes mensen nagekeken. Daar zat één kind bij. Niemand hoeft naar het ziekenhuis.

 

Rond ...

GISTEREN 23|01

ROTTERDAM - Donderdagmorgen 23 januari rond 0.50 uur heeft een frontale aanrijding plaatsgevonden op de Giessenweg in Rotterdam.

 

De bestuurder van een auto met Pools kenteken is na de aanrijding op de vlucht geslagen. De bestuurder van de andere auto is behandeld in een ambulance hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

 

De twee auto's zijn door een bergingsbedrijf geborgen.

WOENSDAG 22|01

WAGENINGEN - Op de parkeerplaats van het studentencomplex aan de Haarweg in Wageningen zijn woensdagavond een pizzabezorger en een fietser met elkaar in botsing gekomen.

 

De fietser wilde linksaf slaan toen hij net ingehaald werd door een pizzabezorger op een scooter. De pizzabezorger kwam ten val raakte hierbij licht gewond.

WOENSDAG 22|01

BEEKBERGEN - De brandweer is woensdagavond gealarmeerd voor een voertuigbrand op de Arnhemseweg in Beekbergen. Een automobilist reed in de richting van de A50 toen er plotseling rook uit de auto kwam.

 

De bestuurder zette zijn auto vlug in de berm waarna hij 112 belde. Nog voor aankomst van de brandweer stond de auto al geheel in brand en sloegen de vlammen al snel om zich heen. De brandweer had het vuur snel onder controle maar kon niet voorkomen dat de auto volledig werd verwoest.

 

De oorzaak van de brand is onbekend. De auto wordt door een berger afgesleept.

...

WOENSDAG 22|01

BARNEVELD - Op de A30 bij Barneveld zijn woensdagmiddag rond 17:45 uur twee auto's met elkaar in botsing gekomen. De schade is behoorlijk.

 

Meerdere mensen zijn behandeld door ambulance medewerkers. De file tussen Lunteren en Barneveld loopt al snel op. De linker rijstrook is afgesloten.

WOENSDAG 22|01

TERSCHUUR - Woensdagmiddag 22 januari is er brand ontstaan in de keuken van Kantonees restaurant East aan de Rijksweg in Terschuur.

 

Omdat de brand uitslaand was werd er middelbrand gegeven. Omstanders hebben nog geprobeerd te blussen met emmers water. De brandweer van Barneveld en Voorthuizen rukte uit. De brand die bleek te woeden in het afzuigsysteem en was snel onder controle, maar een gedeelte van het dak moest uitgebroken worden omdat de brand tussen het dak en het plafond zat.

 

Eén persoon was in de keuken aanwezig toen de brand uitbrak, hij is onderzocht in de ...

DONDERDAG 16|01

EDE / VEENENDAAL / WAGENINGEN - Van de rekening van een bejaarde inwoonster uit Wageningen worden op dinsdag 27 september 2019 meerdere bedragen afgeschreven.

 

Na de uitzending van BureauGLD heeft de politie meerdere tips met namen binnengekregen. Een 41-jarige vrouw en een 39-jarige man uit Ede zijn aangehouden.

DINSDAG 14|01

In Nederland overlijden elke dag vijf mensen door zelfdoding. Uit onderzoek blijkt dat praten over gedachten aan zelfmoord helpt en mogelijk levens kan redden. Zo'n gesprek over zelfmoord is voor veel mensen niet makkelijk. Daarom brengt 113 Zelfmoordpreventie een gratis online training uit waarmee elke Nederlander in een uur tijd kan leren hoe te signaleren, door te vragen en samen hulp te zoeken. Zodat iemand die zelfmoordgedachten heeft mogelijk uit zijn of haar isolement komt. De training staat op de website www.vraagmaar.nl/online-training.

 

Zelfmoord is een groot maatschappelijk ...

Agenda

Dinsdag 05 mei

13:00
Maarssen

Zaterdag 10 oktober

10:00
Barneveld
 

Headlines

Moet de brandweer een rekening sturen voor een inzet?
Aantal stemmen:
  5628
20%
  Nooit!

4%
  Altijd

76%
  Alleen dienstverlening op verzoek

Nederland 24Webvertising