Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 12:54:15 13343 Rit 46081 Amsterdam Haarlemmerdijk 1013JK Prio Hoog Eenheid | Rapid Responder 13-343

Rapid Responder 13-343

zaterdag 30 mei 2020

TOP NIEUWS

VANDAAG 30|05

VOORTHUIZEN - Vrijdagavond 29 mei is brand ontstaan in een chalet aan de Harremaatweg in Voorthuizen. De brandweer had het vuur snel onder controle. Over de oorzaak van de brand is niets bekend.

 

Volgens 112 Meldingen Barneveld kwam de melding net voor middernacht binnen.

GISTEREN 29|05

BARNEVELD - Op de vuilstortplaats van Vink aan de Wencopperweg in Barneveld woedt een grote brand. De brand werd vrijdagavond omstreeks 19:00 uur gemeld.

 

Hulpdiensten drukte direct groots uit. De brandweer heeft speciale voertuigen gealarmeerd om meer water ter plekke te krijgen.

1/1

GISTEREN 29|05

ROTTERDAM - Vrijdagochtend even na 7.00 kwam bij de meldkamer een stroom aan meldingen binnen dat er was geschoten op de Bramentuin in Rotterdam-IJsselmonde. Toen de hulpdiensten aankwamen bleek dat zij voor het slachtoffer, een man die voor zijn woning was neergeschoten, niet veel meer konden betekenen. Na een korte reanimatie overleed hij ter plaatse, 30 jaar oud. Al snel konden de twee verdachten worden aangehouden.


Getuigen die schrokken van de knallen, zagen na het schieten een goudkleurig transportbusje wegrijden en gaven dat door aan de politie. Op de kruising van de Sportlaan en ...

GISTEREN 29|05

APELDOORN - Politie en omwonenden hebben in de nacht van donderdag op vrijdag 29 mei een beginnende autobrand geblust. De brandweer is met spoed ter plaatse gekomen maar heeft alleen een na controle uitgevoerd en na geblust.

 

Volgens de politie is er geen sprake van brandstichting maar van een technisch mankement en is door snel optreden erger voorkomen.

DONDERDAG 28|05

KOOTWIJKERBROEK - Donderdagmiddag 28 mei rond 17.00 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Kootwijkerbroekerweg - N800 in Kootwijkerbroek. Een vrachtwagen en een personenwagen zijn met elkaar in botsing gekomen op de kruising ter hoogte van de Wolweg met de Ravenweg in Stroe.

 

Twee personen zijn bij het ongeval gewond geraakt. De bestuurster van de auto is door de brandweer bevrijd. Door de rem actie van de vrachtwagenchauffeur is de lading staal verschoven. Vanwege de afhandeling van het ongeval is een deel van de weg afgeloten.

1/1

DONDERDAG 28|05

ROTTERDAM - Een groepje jongeren viel maandagavond in Ommoord een mevrouw met een hondje lastig. Een voorbijganger zag het gebeuren en zei er iets van. Ook hij kreeg het voor z'n kiezen. Na een klap in zijn gezicht en een harde trap alarmeerde hij de politie. Twee tieners, van 14 en 15 jaar, zijn aangehouden.


Een mevrouw wandelde maandagavond rond 20.30 uur met haar hondje over de Albert Schweitzerplaats toen zij opeens het doelwit werd van een groepje jeugd. Ze stonden om haar heen en vielen haar lastig. Een voorbijganger zag het gebeuren en greep in. Een 14-jarige jongen uit het ...

DONDERDAG 28|05

BEEKBERGEN - Op de Arnhemseweg in Beekbergen heeft donderdagmiddag 28 mei een ernstig ongeval plaatsgevonden. De Arnhemseweg is, inclusief op- en afrit, afgesloten. Volgens 112 Alarmeringen Apeldoorn kwamen omstreeks 14:45 uur twee auto's met elkaar in botsing op de afrit van de A50 bij Beekbergen-Zuid.

 

De brandweer was al snel ter plaatse om de beknelde personen te bevrijden. De inzittenden van de andere auto, die in de berm belandde, zijn door ambulancepersoneel gecontroleerd en hoefden niet te worden overgebracht naar het ziekenhuis.

 

De verkeersspecialisten van ...

1/1

DONDERDAG 28|05

ERMELO - Vijf vrachtwagens van eendenslachterij Tomassen Duck-To zijn afgelopen nacht uitgebrand nadat deze werden aangestoken. De brandstichter is vastgelegd op de bewakingscamera.

 

De brand zou zijn aangestoken door een dierenactivist die zelf ook gewond moet zijn geraakt. De directeur van het bedrijf zou in bezit zijn van de autosleutels.

 

Zie ook:

...

DONDERDAG 28|05

HOOGLAND - Bij boerderij Breevoort aan de Slaagseweg in Hoogland ziin passanten aangevallen door een buizerd. Eén persoon heeft daarbij verwondingen aan het hoofd opgelopen.

 

Inmiddels is er een waarschuwingsbord geplaatst.

WOENSDAG 06|05

Met het codewoord 'masker 19' kunnen slachtoffers van huiselijk geweld vanaf 1 mei bij de apotheek een melding doen van huiselijk geweld. Minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS), minister Sander Dekker voor Rechtsbescherming en apothekersorganisatie KNMP hebben afgesproken om met deze nieuwe mogelijkheid het melden van huiselijk geweld laagdrempeliger te maken. Als een slachtoffer de woorden 'masker 19' uitspreekt, weet de apotheker dat de klant een melding wil doen van huiselijk geweld. Daarop wordt Veilig Thuis gewaarschuwd. Het codewoord biedt zo uitkomst voor ...

DINSDAG 21|04

We gaan samen door met de corona-aanpak in Nederland. Handen wassen, zoveel mogelijk thuisblijven, thuiswerken, afstand houden - alle maatregelen die de deskundigen ons adviseren - worden verlengd. Wel komt er voorzichtig meer ruimte voor kinderen en jongeren.

 

Met de corona-aanpak gaat het heel langzaam de goede kant op. We hebben veelal een manier gevonden om ons dagelijks leven praktisch in te vullen, ook al is dat lang niet altijd makkelijk. Medewerkers in de zorg doen hun uiterste best om iedereen de zorg te geven die zij nodig hebben. Er worden nog steeds mensen in ...

Agenda

Zaterdag 22 mei

10:00
Lunteren
 

Headlines

Moet de brandweer een rekening sturen voor een inzet?
Aantal stemmen:
  10273
13%
  Nooit!

3%
  Altijd

85%
  Alleen dienstverlening op verzoek

Nederland 24Webvertising