Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 19:37:32 Ambu 17106 Zanglijsterstraat 3084NT Rotterdam Rottdm Bon 116480 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 17-106

Ambulance 17-106

vrijdag 18 september 2020

1/1
TOP NIEUWS

VANDAAG 18|09

ROTTERDAM - Een inbraak donderdagochtend bij een gezin in Rotterdam-Beverwaard zorgde voor groot verdriet en grote publieke verontwaardiging. Inbrekers namen behalve een aantal waardevolle spullen ook iets onbetaalbaars mee: een laptop met harde schijf met daarop foto's van een recent overleden kindje. De aandacht die daarop volgde leidde tot een ongelooflijk resultaat: vrijdagmiddag werden de laptop en de harde schijf door bekenden van de verdachte terugbezorgd. De verdachte zelf, een 36-jarige Rotterdammer, is aangehouden.


Een inbraak heeft altijd grote impact op de slachtoffers, maar ...

1/1

VANDAAG 18|09

EDERVEEN - Vrijdagmiddag 18 september rond 16.30 uur is brand uitgebroken in een tuinset en groene haag in een tuin van een woning aan de Sneeuwbesstraat in Ederveen.

 

De brandweer, welke letterlijk om de hoek zit, wist de brand snel te blussen. Volgens omstanders zou de brand zijn aangestoken, hier wordt verder onderzoek naar gedaan.

VANDAAG 18|09

EMMEN - Op de Boermarkeweg in Emmen is vrijdagmiddag een scooterrijder door nog onbekende oorzaak in botsing gekomen met een bus. De scooterrijder raakte hierbij gewond en is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

 

Beide voertuigen raakten beschadigd. De Boermarkeweg is enige tijd afgesloten geweest in verband met de afhandeling van het ongeval.

VANDAAG 18|09

AMERSFOORT - Vrijdagmiddag 18 september rond 13.00 uur was brand ontstaan aan het dak van een woning aan de Vermeerstraat in Amersfoort.

 

De bewoner was bezig met verf af te branden toen het misging. Een buurman heeft geprobeerd met de tuinslang te blussen, maar toch moest de brandweer komen om het vuur te doven.

VANDAAG 18|09

BARNEVELD - Vrijdagmorgen 18 september rond 9.10 uur heeft een ongeval plaatsgevonden op de Scherpenzeelseweg - N802 in Barneveld. Een automobilist is frontaal achterop een aanhanger gebotst. De bestuurder van de auto is na behandeling overgebracht naar het ziekenhuis.

 

Een auto met een aanhanger was andere aanhangwagens aan het lossen toen de auto er frontaal op de aanhanger botste. Door de klap is de ladingen aanhangwagens doorgeschoten tegen het trekkende voertuig aan.

 

De brandweer heeft de auto van de weg geduwd zodat het overige verkeer niet te veel hinder ondervind van ...

GISTEREN 17|09

WOLFHEZE - Donderdagavond 17 september rond 20.00 uur is de politie op zoek gegaan naar de vermiste vrouw in de bossen aan de Amsterdamseweg - N224 in Wolfheze.

 

De politie is sinds donderdagmiddag op zoek naar de 55-jarige Elizabeth van den Ham uit Ede. De zoektocht is dermate urgent dat de politie vanavond een zoekactie is gestart. Ondermeer een politiehelikopter en speurhonden werden ingezet.

 

Zie ook:

...

GISTEREN 17|09

TERWOLDE - Een parachutist is donderdagmiddag gewond geraakt bij zijn landing. Het ongeluk gebeurde aan de Lochemsestraat in Terwolde.

 

De man uit Tilburg belandde in een weiland tussen de koeien. Volgens politie ter plaatse zag een boer het gebeuren en die waarschuwde rond 17.40 uur de hulpdiensten. Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Apeldoorn. Hij is aanspreekbaar.

 

Volgens de politie heeft de man een twist gemaakt in de lucht, waarna hij een reserveparachute heeft geopend. Bij de landing kwam hij vervolgens hard ten val.

 

Begin deze ...

GISTEREN 17|09

KOOTWIJKERBROEK - Donderdagmiddag zijn op de Kootwijkerbroekerweg in Kootwijkerbroek een tractor en een auto met elkaar in botsing gekomen. Omdat de melding in eerste instantie ernstig leek, werden de hulpdiensten massaal gealarmeerd. Brandweer, ambulance en politie kwamen met spoed ter plaatse.

 

De beide voertuigen kwamen vanaf de richting van Kootwijkerbroek en de zwarte auto wilde net na de brinkerweg de tractor inhalen en vervolgens kwamen beide voertuigen met elkaar in botsing. Hoe dit heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De tractor is hierbij op z'n kant terecht gekomen. De ...

GISTEREN 17|09

VOORST - Een man in een scootmobiel is donderdagmiddag gewond geraakt bij een botsing met een auto op de krusing Rijkstraatweg met de Nieuwenhof in Voorst. De man werd per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

 

Het ongeval gebeurde rond 15.00 uur. Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse en namen de hulpverlening van omstanders over. Agenten sproken met getuigen, terwijl het ambulancepersoneel zich ontfermde over het slachtoffer. De man zat in een scootmobiel en wilde samen met zijn vrouw, die op een fiets zat de kruising oversteken. Hierbij maakte hij een verkeerde ...

WOENSDAG 16|09

AMSTERDAM - Op 15 september 2020 is een politiemedewerker van de eenheid Amsterdam buiten functie gesteld vanwege de verdenking van onder meer schending ambtsgeheim.

 

Het team Veiligheid, Integriteit en Klachten van de eenheid Amsterdam verricht - onder leiding van een officier van justitie - nader onderzoek. Over het onderzoek worden geen mededelingen gedaan.

DINSDAG 15|09

VEENENDAAL - De politie heeft vanochtend een 44-jarige man uit Veenendaal aangehouden voor betrokkenheid bij twee zaken.

 

Zo zou hij op dinsdag 1 augustus aan het einde van de middag een 83-jarige man uit Veenendaal hebben beroofd van zijn geld op de Buurtlaan-West. En op maandagmiddag 31 augustus zou hij op de Boogschutter in Veenendaal een 66-jarige vrouw uit Veenendaal hebben beroofd van een collectebus van een goed doel. De verdachte is vanochtend ingerekend en voor verhoor naar het politiebureau gebracht.

 

Zie ook:

...

Agenda

Zaterdag 22 mei

10:00
Lunteren
 

Headlines

Maximum snelheid voor hulpdiensten
Aantal stemmen:
  7093
3%
  gelijk aan overig verkeer

10%
  maximaal 40 kilometer harder

88%
  geen limiet

Nederland 24Webvertising