Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 12:44:31 13122 Rit 104278 Amsterdam Spinakerhof 1034MR Prio Hoog Eenheid | Ambulance 13-122

Ambulance 13-122

dinsdag 24 november 2020

TOP NIEUWS

VANDAAG 24|11

EERBEEK - De hulpdiensten zijn in de nacht van maandag op dinsdag 24 november groots uitgerukt voor een bedrijfsongeval bij Smurfit Kappa aan de Enkweg in Eerbeek.

 

Het slachtoffer zat met zijn hand bekneld, volgens omstanders zou de man met zijn hand vast hebben gezeten in een machine. De politie ter plaatsen kon dit nog niet bevestigen. De brandweer heeft de man uit zijn benarde positie moeten bevrijden waarna hij naar het ziekenhuis is overgebracht.

 

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. Zoals gewoonlijk wordt de arbeidsinspectie in kennis gesteld. Zij ...

VANDAAG 24|11

AMERSFOORT - Maandagavond 23 november rond 23.00 uur is brand ontstaan in een auto aan de Cavaleriestraat in Amersfoort. De brandweer wist het vuur met een tuinslang snel te blussen. Ook op de Huzarenstraat stond een auto in brand. Of de branden met elkaar in verband staan, is niet duidelijk. Ook deze brand was snel geblust.

 

Onderzoek zal moeten uitwijzen hoe de branden in de auto's hebben kunnen ontstaan. Brandstichting wordt niet uitgesloten.

GISTEREN 23|11

ARNHEM - In de wijk Geitenkamp in Arnhem is maandagavond veel politie aanwezig. Het is al dagen onrustig in de wijk.

 

Zondagavond gooiden jongeren met zwaar vuurwerk op de Schuttersbergweg. Buurtbewoners wilden weten waarom er niet meer politie aanwezig was. Burgemeester Ahmed Marcouch zei maandag dat de politie er wel degelijk was én er zal zijn. Maandagavond staan er in de wijk veel agenten, ook staan er politiebusjes op meerdere plekken in en rondom de wijk.

GISTEREN 23|11

Een traumahelikoprter met aan bood een Mobiel Medisch Team is maandagavond 23 november geland in Rhenen.

 

Hulpdiensten werden omstreeks 18:30 uur gealarmeerd voor een medische noodsituatie aan de Achterbergsestraatweg in Rhenen. Details over de inzet zijn onbekend.

GISTEREN 23|11

VEENENDAAL - Maandagochtend en een gedeelte van de middag werd er een grootscheepse algehele verkeerscontrole gehouden op een parkeerterrein aan de Wageningselaan in Veenendaal. Tientallen voertuigen en bestuurders zijn aan een controle onderworpen. Motoragenten dirigeerden automobilisten onder andere vanaf de N233 naar de controleplaats.

 

Deze algehele controle diende tevens als onderdeel voor de opleiding van politiestudenten, aan het einde van deze grootscheepse controle volgde er voor hun nog een examen.
Hoeveel onvolkomenheden er geconstateerd zijn en of er processen verbaal zijn ...

GISTEREN 23|11

KLAZIENAVEEN - Op de Willem Albertsvaart Nz in Klazienaveen-noord heeft maandagmiddag 23 november een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto's. Volgens 112 Meldingen Drenthe werden de hulpdiensten, waaronder de brandweer, om 14:36 uur opgeroepen.

 

Bij de aanrijding zijn twee gewonden gevallen. De slachtoffers zijn met onbekend letsel naar ziekenhuis overgebracht. Over de oorzaak van het ongeval is nog niets bekend.

1/1

GISTEREN 23|11

LEUSDEN - Maandagochtend rond 11.55 uur is een aanhanger geschaard op de A28 ter hoogte van Leusden. Twee rijstroken waren tijdelijk afgesloten wat voor een flinke vertraging zorgde.


De bestuurder van het busje welke de aanhanger trok kwam met de schrik vrij. Een berger heeft de aanhanger meegenomen.

GISTEREN 23|11

DWINGELOO - Maandagmorgen 23 november rond 7.55 uur heeft een eenzijdig ongeval plaatsgevonden aan de Lheebroek in Dwingeloo.

 

Een automobilist is met zijn auto van de weg geraakt. Hij is over een greppel gevlogen en een kleine 100 meter verder in een weiland tot stilstand gekomen. De bestuurder is behandeld in een ambulance waarna hij is overgebracht naar het ziekenhuis.

 

Een bergingsbedrijf heeft de auto uit het weiland gehaald en meegenomen.

ZONDAG 22|11

HOOGLAND - Zondagmiddag 22 november rond 17.05 uur is brand ontstaan in een schuur van een boerderij aan de Coelhorsterweg in Hoogland. Ter plaatse bleek het te gaan om een koelkast die vlam had gevat.

 

De brandweer had de brand snel geblust. Voor zover bekend raakte niemand gewond. Hoe de koelkast in brand is gevlogen, is niet duidelijk.

VRIJDAG 20|11

NEDERLAND - Het aantal coronabesmettingen daalt. Maar we zijn er nog niet. Daarom zijn er vanaf donderdag 19 november nieuwe landelijke maatregelen.

 

  • Musea, theaters, zwembaden en pretparken zijn weer open.
  • We mogen weer sporten in groepslessen.
  • We mogen per dag weer maximaal 3 mensen thuis ontvangen.
  • We mogen met maximaal 4 mensen in groepsverband buiten zijn.

 

Tegelijk blijft de gedeeltelijke lockdown in stand. Het advies is om tot de eerste helft van januari niet naar het buitenland te reizen. Tenzij dat echt noodzakelijk is. Evenementen blijven verboden en de ...

DONDERDAG 19|11

Veel mensen willen geen vaccinatie plicht. Er dreigt nu een indirecte vaccinatieplicht te ontstaan. Een kind dat niet is gevaccineerd, mag straks niet naar kinderopvang, je komt een overheidsgebouw niet binnen of je mag niet naar een concert of bibliotheek. De Vereniging Nederlandse Poppodia en Festivals pleit bijvoorbeeld voor een toegangsbewijs op basis van een vaccinatie.

 

Gaat u zich laten vaccineren tegen COVID19? Doe mee aan onze poll op de voorpagina!

Agenda

Zaterdag 22 mei

10:00
Lunteren
 

Headlines

Zodra er een vaccin is tegen COVID19
Aantal stemmen:
  643
34%
  Laat ik me vaccineren

23%
  Wacht ik af

42%
  Wil ik niet vaccineren

Nederland 24Webvertising