Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) zo 25 juli 2021, 17:01

Invalidewagentje raakt van de weg en belandt op de kop in de sloot

Laatst bijgewerkt: maandag 17:19 uur

STEENDEREN – Op de J. F. Oltmansstraat in Steenderen is zondagmiddag 25 juli een Kanta, een zogeheten brommobiel, van de weg geraakt en op de kop in de sloot beland. De bestuurder van het voertuig kwam met de schrik vrij.

Het ongeluk gebeurde kort voor 12.30 uur. De bestuurder reed in de richting van Doesburg en verloor in een bocht door nog onbekende redenen de macht over het stuur. Het voertuig schoot vervolgens een stoeprand op en belandde op de kop in de sloot. Gealarmeerde hulpdiensten waren snel ter plaatse. De bestuurder werd ter plekke gecontroleerd, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Het overige verkeer werd door enkele brandweerlieden langs het ongeval heengeleid. Het voertuig is korte tijd later afgesleept.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.