Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) zo 15 augustus 2021, 8:05

Jongeman crasht met auto tegen boom in centrum Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:19 uur

APELDOORN – Op de Sprengenweg in het centrum van Apeldoorn heeft afgelopen nacht een eenzijdige aanrijding plaatsgevonden. Een jongeman crashte met zijn auto tegen een boom en raakte daarbij gewond.

Iets voor 03.00 uur hoorde bewoners van de Sprengenweg een harde klap, toen zij naar buiten keken zagen zij dat er een auto tegen een boom was gecrasht. De hulpdiensten werden gebeld en kwamen met spoed ter plaatse. In het begin was het nog erg onduidelijk of de jongeman alleen in het voertuig zat. Maar uiteindelijk wordt er vermoedt dat de jongeman alleen in het voertuig zat en de bestuurder was van de auto.

Het ambulancepersoneel onderzocht het slachtoffer ter plaatse maar uiteindelijk bleek dat hij toch mee moest naar het ziekenhuis voor verdere behandeling en onderzoek. Een motoragent reed achter de ambulance aan richting het ziekenhuis.

Bij de bestuurder van de auto werd een alcohol test en een drugstest afgenomen, deze zouden beiden iets hebben aangegeven. De politie wil dit allemaal nog niet bevestigen in verband het onderzoek nog loopt.

De toedracht van het ongeval is nog onduidelijk, de auto is bij de aanrijding fors beschadigd geraakt en moest worden afgesleept. De Sprengenweg was in de richting van het centrum enige tijd afgesloten geweest.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.