Logo 112inBeeld

Redactie overval 0 reactie(s) di 08 november 2022, 0:44

Jongen (12) beroofd onder bedreiging van mes op sportpark Crailoo in Hilversum

Laatst bijgewerkt: dinsdag 8 nov 2022 om 02:44 uur

HILVERSUM – De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof op het sportpark Crailoo in Hilversum, Een 12-jarige jongen zou daar maandagavond zijn bedreigd met een mes.

Getuigen gezocht

Maandagavond 7 november rond 18.00 uur fietst het slachtoffer richting zijn sportclub op sportpark Crailoo. Daar wordt het slachtoffer door twee jongens gedwongen om te stoppen. Zij bedreigen hem vervolgens met een mes. Uit zijn rugzak worden spullen weggenomen. Door omstanders worden de jongens gestoord tijdens hun daad waarop zij er vandoor gaan. Er valt niet uit te sluiten dat de daders nog meer slachtoffers hebben gepoogd te beroven.

Van de vermeende daders is het volgende signalement bekend:

Dader 1

16 tot 18 jaar
1,70 tot 1,80 meter lang
Donker getint
Smal postuur
Kort zwart haar
Zwart mondkapje
Zwarte jas met zwarte capuchon
Fietst op een donkerkleurige fiets

Dader 2

14 tot 16 jaar
Licht getint
Smal postuur
Kort glad zwart haar
Geschoren streepje in een wenkbrouw
Gekleed in een donkere bodywarmer

Melden

De politie doet onderzoek en vraagt getuigen zich te melden. Heeft u maandagavond iets opvallends gezien of gehoord, op of rond het sportpark Crailoo? Bent u een van de omstanders die de daders hebben gestoord tijdens hun beroving? Of bent u wellicht zelf bedreigd? Meld het via 0900-8844 of volledig anoniem via 0800-7000. Alle informatie, hoe klein het misschien ook lijkt, kan van belang zijn voor het onderzoek.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.