Logo 112inBeeld

Redactie 112 0 reactie(s) vr 16 juli 2021, 16:42

Jongen (14) overleden bij ongeval met buggy op de Renswoudsestraatweg in Lunteren

Laatst bijgewerkt: maandag 17:19 uur

LUNTEREN – Vrijdagmiddag 16 juli heeft er een ernstig ongeval plaatsgevonden op de Renswoudsestraatweg in Lunteren. Twee personen van 14 jaar oud zaten op een buggy en zijn in botsing gekomen met een bedrijfsbus. De 14-jarige passagier is bij de aanrijding overleden. Het ongeluk gebeurde kort voor 16.00 uur op de Renswoudsestraatweg, tussen Renswoude en Barneveld.

De hulpdiensten, waaronder twee ambulances en meerdere brandweervoertuigen, rukten groots, maar hulp voor de jongen mocht niet meer baten.

De verkeersongevallenanalist onderzoekt de toedracht van een aanrijding. De bestuurder van 14 komt uit de gemeente Ede en de overleden passagier uit de gemeente Barneveld aldus de politie. De bestuurder van de bestelbus is een 26-jarige Oldebroeker. 

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112inBeeld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.